Reflecterende kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

40 zoekresultaten

Visibility fietskleding - Wielerkleding voor een betere zichtbaarheid in het verkeer.

In de schemering en het donker zijn veel mensen nagenoeg onzichtbaar onderweg. Ze beschikken weliswaar over de nodige fietsverlichting maar zijn vaak in donkere kleuren gekleed en lopen zo het gevaar door andere verkeersdeelnemers pas op het allerlaatste moment waargenomen te worden.

Om je bij slecht zicht duidelijk van het donker te onderscheiden, bieden vele merken speciale Hi-Vis (kort voor ‘High Visibility’, dus hoge zichtbaarheid) fietskleding aan. De opvallende neon-kleuren en grote reflecterende elementen zorgen voor nog betere zichtbaarheid en nog betere veiligheid in het verkeer.

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan Visibility fietskleding zoals Visibility fietsjassen, Visibility fietsbroeken, Hi Vis fietsschoenen, Visibility fietstassen en vele andere accessoires voor dames, heren en kinderen bekende merken zoals ROSE, BUFF, GripGrab, chiba, CRAFT, MAVIC, SHIMANO en VAUDE. Rust je goed uit om in het verkeer beter waarneembaar te zijn!


Hoe veel beter je zichtbaar bent met hoogwaardig Visibility kleding, zie je in de volgende video:


Hi Vis fietsjacks

Je doet er goed aan er bij de koop van een fietsjack op te letten, dat deze aan de eisen van High Visibility voldoet. Want door goed zichtbare fietsjas ben je voor andere verkeersdeelnemers nog veel beter zichtbaar. Alle Visibility fietsjassen uit ons assortiment vind je hier.

Hi Vis fietsbroeken

Ook een fietsbroek in opvallende neon-kleuren en met grote reflecterende elementen kan je zichtbaarheid verbeteren. In de ROSE webshop vind je daarom goed zichtbare regenbroeken die je ook bij slecht weer en een slecht zicht optimaal droog houden en zichtbaar maken. Alle Visibility fietsbroeken uit ons assortiment vind je hier.

Hi Vis fietsschoenen

Een praktische aanvullen op jouw Visibility outfit zijn reflecterende fietsschoenen. Deze lichten fel op als er een lamp op schijnt. Een uitstekende mogelijk om door andere verkeersdeelnemers op tijd te worden waargenomen. Alle Visibility fietsschoenen uit ons assortiment vind je hier.

Hi Vis fietstassen en rugzakken

Vooral forenzen die mappen, papieren of ook boodschappen willen transporteren slaan met Visibility fietstassen en rugzakken twee vliegen in een klap. Enerzijds bieden de praktische tassende voldoende opbergruimte voor alles wat je nodig hebt en anderzijds zorgen de tassen met hun opvallende neon-kleuren of verwerkte reflecterende draden ervoor dat je in de schemering en het donker nog beter zichtbaar bent. Alle Hi Vis fietstassen uit ons assortiment vind je hier.

Hi Vis bodywarmers

Een Visibility bodywarmer is een praktische aanvulling voor iedereen die zijn outfit snel en ongecompliceerd beter zichtbaar wil maken. De reflecterende kragen en reflecterende bodywarmers zijn met alle denkbare jacks te combineren en maken je zo duidelijk beter zichtbaar als het zicht slecht is - ook als je met een vrijetijds tenue onderweg bent. Alle Visibility fietsbodywarmers uit ons assortiment vind je hier.

Hi Vis overschoenen

Met de Visibility overschoenen sla je meteen twee vliegen met een klap. Enerzijds beschermen de praktische overschoenen je tegen wind en regen - anderzijds zorgen ze voor nog betere zichtbaarheid in het verkeer. Een ideale aanvulling op jouw outfit! Alle Visibility overschoenen uit ons assortiment vind je hier.

Hi Vis accessoires

Bovendien vind je in ons assortiment een groot aanbod aan praktische Visibility accessoires zoals fietshandschoenen in neon-kleuren, reflecterende fietshelmen, helmmutsen en nog veel meer. Bekijk ons aanbod aan High Visibility accessoires!

Een hoogwaardige High Visibility uitrusting mag daarom bij geen enkele fietstocht ontbreken. Vooral als het koud is en je al vroeg op de fiets zit, in de schemering en het donker, zijn zo mogelijk High Visibility kledingstukken eigenlijk een must!
In ons assortiment vind je een groot aanbod aan Visibility fietskleding zoals Visibility fietsjassen, Visibility fietsbroeken, Hi Vis fietsschoenen, Visibility fietstassen en vele andere accessoires voor dames, heren en kinderen bekende merken zoals ROSE, BUFF, GripGrab, chiba, CRAFT, MAVIC, SHIMANO en VAUDE. Rust je goed uit om in het verkeer beter waarneembaar te zijn!