• Sorteren:
  • meer filters minder filters

33 zoekresultaten

Urban Lifestyle tassen - fietstassen voor City, Commuting en elke dag.

Of je nu naar de bakker gaat, je laptop mee wilt nemen naar de universiteit of samen met vrienden naar het zwembad gaat - wie op de fiets onderweg is, heeft een transportmogelijkheid nodig voor boodschappen, laptop, kleding etc. Wij bieden de juist tas voor elke gelegenheid. Je hebt de keuze uit:


Fietsrugzakken

Een handige tas voor in de stad is de fietsrugzak. Hierin kun je van alles opbergen, van smartphone tot mappen. Een rugzak biedt een comfortabele manier om je spullen te vervoeren. Er zijn ook hybride fietsrugzakken, die naast schouderbanden voor het dragen op de rug ook een afgedekte bevestiging voor aan de bagagedrager hebben. Handig voor de rit naar je werk of naar de bakker of supermarkt. Hier vind je ons assortiment rugzakken voor City fietsers.


Schoudertassen en messenger bags

Messenger Bags, ook wel koerierstassen genoemd, bieden voldoende ruimte dankzij de praktische bevestiging over de schouder en dwars over de borst. Bovendien kun je de inhoud van de tas snel bereiken. Het voordeel ten opzichte van een rugzak: het gewicht van de tas bevindt zich ter hoogte van de onderrug en biedt hierdoor een optimale lastverdeling en een groter draagcomfort.
Er dan zijn er ook nog schoudertassen. Ze hebben aan de ene kant een comfortabele schouderband en aan de andere kant een bevestigingsmogelijkheid voor montage aan de fiets. Onze Messenger Bags en schoudertassen voor city-fietsers vind je hier.


In ons assortiment vind je een groot aanbod aan fietstassen, fietsrugzakken, messenger bags / koerierstassen en schoudertassen voor bevestiging aan het stuur of de bagagedrager in alle gangbare maten, kleuren en prijsklassen van bekende fabrikanten als ORTLIEB, VAUDE, BASIL, BROOKS, CHROME en vele anderen. Koop nu jouw rugzak of messenger bag!