• Sorteren:
  • meer filters minder filters

14 zoekresultaten

Urban Lifestyle schoudertassen – Messenger Bags voor City, Commuting en dagelijks gebruik

Messenger Bags worden steeds populairder. Wat oorspronkelijk een koerierstas voor fietskoeriers was, wordt nu ook steeds vaker op weg naar kantoor, naar de supermarkt of de bioscoop gebruikt. Afhankelijk van de grootte van de tas kun je er kleine spullen maar ook een laptop in vervoeren. Dankzij de praktische bevestiging over de schouder en dwars over de borst, kan de tas eenvoudig worden afgedaan en kun je snel bij de inhoud ervan. Het voordeel ten opzichte van een rugzak: het gewicht van de tas bevindt zich ter hoogte van de onderrug en biedt hierdoor een optimale lastverdeling en een groter draagcomfort. Overtuig jezelf van deze trendy fiets-koerierstassen!

Er zijn bovendien schoudertassen verkrijgbaar die tijdens het fietsen heel eenvoudig aan het stuur of de bagagedrager kunnen worden bevestigd. Ze hebben aan de ene kant een comfortabele schouderband en aan de andere kant een bevestigingsmogelijkheid voor montage aan de fiets. Zo kun jij je tas eenvoudig vervoeren.

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan hoogwaardige schoudertassen die aan het stuur of de bagagedrager kunnen worden bevestigd. Verkrijgbaar in alle gangbare maten, kleuren en prijsklassen van bekende fabrikanten zoals BASIL, BROOKS, CHROME, ORTLIEB en VAUDE.