• Sorteren:
  • meer filters minder filters

17 zoekresultaten

Urban Lifestyle rugzakken - fietsrugzakken voor City, Commutingen elke dag

Een fietsmand is niet persé de beste plek voor je boodschappen, portemonnee, reservekleding, mappen etc. Veiliger en overzichtelijker kun je ze opbergen in een rugzak. Dit biedt maximale flexibiliteit om je equipment te transporteren en te beschermen tegen weersinvloeden. Wij leggen je uit waarop je bij aankoop van een fietsrugzak moet letten.

Vele fietsrugzakken zijn gemaakt van waterdicht of waterafstotend materiaal. Dit voorkomt of minimaliseert het binnendringen van regen en opspattend water. Zo komen je spullen veilig en droog aan op de plaats van bestemming. Een rolsluiting en waterdichte ritssluitingen vergroten de waterdichtheid nog eens extra. In de productbeschrijving bij de rugzakken staat voor elk model vermeld of deze waterdicht is.

Enkele van onze Urban fietsrugzakken zijn echt hybride - fietstas en rugzak in één! Ze kunnen dankzij de geïntegreerde schouderbanden comfortabel als rugzak worden gedragen. Aan de andere kant hebben ze ook haken voor aan de bagagedrager. Deze haken zijn verstopt om te voorkomen dat ze storen als je de tas als rugzak draagt. Met deze handige technologie kun je je fietsrugzak voor het fietsen eenvoudig aan je bagagedrager haken en - eenmaal bij de supermarkt aangekomen, haal je hem er eenvoudig weer af. Een praktische combinatie! Het beste uit twee werelden!

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan city rugzakken en rubzakken die ook als fietstas aan de bagagedrager kunnen worden bevestigd. Je vindt ze in alle gangbare kleuren, maten en prijsklassen en van bekende fabrikanten als ORTLIEB, CHROME, VAUDE, BROOKS en BASIL.