Overhemden en blouses

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

3 zoekresultaten

Urban Lifestyle overhemden en blouses

Ze combineren stijl en functionaliteit, zijn veelzijdig inzetbaar en elegant bij elke gelegenheid - de praktische Urban Lifestyle overhemden en blouses in de ROSE Online Shop zien er niet alleen op de fiets goed uit.

Dankzij de ademende, functionele vezels zijn de hoogwaardige overhemden voor heren en blouses voor dames optimaal voor sportieve activiteiten. Vooral op warme dagen zorgen de populaire functionele overhemden en blouses voor een aangenaam koel en droog gevoel. Voor koudere dagen vind je in ons assortiment ook overhemden en blouses met lange mouwen die je aangenaam warm houden.

Het voordeel van een functioneel overhemd in vergelijking tot een gewoon overhemd is de kunstvezel, waarvan het materiaal is gemaakt. Katoen neemt het vocht op dat tijdens het zweten ontstaat en houdt het vast. Het volgezogen materiaal voelt zwaar en klam aan op de huid. Overhemden en blouses van kunstvezels nemen vocht op en laten het aan het oppervlak verdampen. Zo blijft het materiaal van het shirt constant droog en licht. Optimaal voor sportieve activiteiten!

Fabrikanten als JACK WOLFSKIN, GONSO, VAUDE en vele anderen letten bij het maken van de shirts ook op de veelzijdigheid. De decente prints en kleuren zorgen ervoor dat de functionele overhemden nauwelijks zijn te onderscheiden van normale overhemden. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor Ssport als dagelijks dragen. Voor tijdens trekkingtochten of fietsvakanties zijn de geruite overhemden en outdoor-blouses geliefd.

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan overhemden voor heren en fietsblouses voor dames gangbare maten en prijsklasses en van bekende merken zoals JACK WOLFSKIN, GONSO, Löffler, VAUDE en vele anderen.