• Sorteren:
  • meer filters minder filters

31 zoekresultaten

Urban Lifestyle broeken - fietsjeans en chino‘s voor sport en dagelijks gebruik

Wie elke dag enkele kilometers op de fiets aflegt om naar zijn werk te gaan of vrienden te bezoeken, wil niet altijd een strakke fietsbroek met broekzeem dragen. Het is gewoon te veel gedoe om je op de plaats van bestemming weer om te kleden. Bovendien moet je dan altijd een setje reservekleding meenemen. Een uitstekend alternatief voor alle fietsforenzen en alle anderen die dagelijks veel op de fiets onderweg zijn, zijn de handige Urban Lifestyle broeken in de ROSE online shop!

Aan de ene kant zijn er de hoogwaardige fietsjeans. Ze zijn wat pasvorm en features betreft speciaal aangepast aan het fietsen, hoewel ze zich optisch nauwelijks onderscheiden van een standaardjeans. Alberto, producent van bikejeans en bikeshorts, plaatst de achterzakken laag zodat deze niet over het zadel schuren. Bovendien zijn de jeans voorzien van slipvrije prints die de broek op hun plaats houden. In de regen zijn de bikebroeken en -shorts bovendien niet alleen van katoen gemaakt, maar van een materiaalmix die nog beter ademt, een goed draagcomfort biedt en dankzij de elasticiteit optimale bewegingsvrijheid garandeert. Zo kun je ook zonder broekzeem vele uren op je fiets doorbrengen!

Je vindt in ons assortiment ook veel Bike chino‘s, korte bikeshorts en riemen, die weliswaar speciaal zijn gemaakt voor op de fiets maar ook heel goed bij andere gelegenheden kunnen worden gedragen. Vooral merken als CHROME, VAUDE, SHIMANO en co zijn een begrip voor iedereen die met zijn fiets naar het werk gaat of regelmatig een fietstocht maakt.

Wil je niet afzien van het comfort van een broekzeem, dan combineer je een casual Lifestyle broek met een fietsonderbroek met geïntegreerde broekzeem. Zo zijn ook lange afstanden en sportieve zadels geen probleem! Een speciaal hoogtepunt in de ROSE Shop zijn bijvoorbeeld de FOR.BICY fietsonderbroeken. De broekzemen in deze onderbroeken kunnen heel eenvoudig worden verwijderd. Een echte tip voor iedereen die op de fiets naar het werk gaat! Het hele assortiment fietsonderbroeken vind je hier!

In ons assortiment vind je een groot aanbod hoogwaardige bikejeans, bikeshorts en bike chino‘s voor dames en heren in alle gangbare maten, prijsklassen en kleuren van bekende fabrikanten als Alberto, CHROME, VAUDE en vele anderen. Ontdek de veelzijdige Urban broeken voor City, Trekking en Commuting!