T-shirts en poloshirts

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

23 zoekresultaten

Urban Lifestyle T-shirts – functionele shirts voor City, Commuting en elke dag

Een hoogwaardig Urban T-shirt is de basis voor elke outfit! De veelzijdig inzetbare sportshirts mogen niet ontbreken en bieden goede performance in combinatie met een groot ademend vermogen - ideaal dus voor sportieve dagelijkse tochten.

In tegenstelling tot standaardshirts van katoen zijn de functionele shirts van kunstvezels of een mix met een deel kunstvezels gemaakt. Katoenen shirts zuigen overtollig vocht, dat bij zweten wordt geproduceerd, snel op maar leiden dit vocht niet weg naar het oppervlak. Hierdoor ontstaat er tijdens het sporten een zwaar en vochtig gevoel. En daar ligt de kracht van functionele shirts! De functionele vezels zuigen vocht ook op, maar voeren het af naar buiten, waar het kan verdampen. Zo blijft het materiaal steeds licht en droog - en kan er ook bij hoge temperaturen een goed draagcomfort worden gegarandeerd. Het ademende vermogen is daarom ook bij dagelijkse fietstochtjes naar kantoor of de supermarkt een belangrijk thema!

In de ROSE webshop vind je bovendien T-shirts met trendy fietsprints - een leuk idee voor een cadeautje voor een echte fietsfanaat.

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan City fietsshirts en functionele shirts voor dames en heren in alle gangbare maten, kleuren en prijsklassen van bekende fabrikanten als CHROME, CRAFT, CYCOLOGY, FOX, GONSO, GORE WEAR, ION, JACK WOLFSKIN, LÖFFLER, MALOJA, SHIMANO, TRIPLE2, VAUDE en vele anderen. Koop nu je hoogwaardige Urban T-shirt - perfect voor City, Commuting en elke dag!