• Sorteren:
  • meer filters minder filters

3 zoekresultaten

Urban Lifestyle fietshandschoenen

Even snel op de fiets naar de supermarkt of de bios? Of een dagelijkse rit naar je werk? Dan mogen hoogwaardige city-fietshandschoenen niet ontbreken!

De lichte Urban fietshandschoenen houden je handen op koele dagen aangenaam warm en vormen hierdoor optimale accessoires voor dagelijkse tochtjes en licht intensieve sporttochtjes. Onderhandschoenen voor in de winterhandschoenen of winddichte softshell-handschoenen - wij hebben de handschoenen die perfect passen bij jouw gebruiksdoel.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Kijk dan eens hier! Hier vind je ons assortiment fietshandschoenen. Van sportieve fietshandschoenen met korte vingers en een padding voor zomerse tochten tot robuuste mountainbikehandschoenen tot wind- en waterdichte winterhandschoenen voor sport en dagelijks gebruik - ons assortiment fietshandschoenen laat niets te wensen over.

In ons assortiment vind je hoogwaardige city fietshandschoenen voor dames en heren in alle gangbare maten en prijsklassen van bekende merken als Roeckl. Ontdek de city-fietshandschoenen in de ROSE online shop en wapen jezelf tegen de kou!