Fietssloten & Accessoires

Het juiste slot voor elk doel

Voor iedereen het juiste fietsslot

De liefde voor fietsen brengt je in de wereld van fietssloten, want wie van fietsen houdt, sluit ze ook goed af. Maar welk slot is geschikt voor je fiets en is veilig? Vind het beste fietsslot voor jou en kom meer te weten over de verschillende soorten sloten, hun doeleinden en de meest populaire fabrikanten!

Alle soorten op een rij

Een veilig fietsslot is als een liefdesbrief voor je fiets! Als het aan ons ligt, kan het niet veilig genoeg zijn, want in bijna elke plaats, of het nu in de stad is of in een dorp, loop je het risico dat je fiets wordt gestolen - vooral als het een stijlvolle kwaliteitsfiets is. Een directe vergelijking toont duidelijke verschillen tussen de verschillende categorieën fietssloten, maar welke categorieën bestaan er eigenlijk en welke moet je gebruiken voor je fiets om dieven af te weren?

Jij bepaalt: Tijdens een lange tocht op een gravelbike of racefiets stoppen bij een terras, in het zicht blijven en na het sporten nog even snel een isotonisch drankje drinken? Of laat je je urban e-bike meestal van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in het centrum van de stad of in de buurt van je werk geparkeerd en onbeheerd achter? Voor beide scenario's biedt de ROSE online shop een eigen selectie sloten aan, evenals een verscheidenheid aan beproefde merken zoals ABUS, Kryptonite, Hiplok en AXA - je hoeft alleen maar het perfecte slot te vinden.