adidas

Sport- en fietskleding voor alle smaken

Fietskleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sport- en fietskleding voor alle smaken
Sinds de oprichting in 1924 tot aan vandaag heeft de sportartikelenfabrikant adidas zijn assortiment constant uitgebreid. Zo horen nu ook koersbroeken, jerseys, T-shirts, bikeshorts, fietsbroeken, handschoenen, arm-, knie- en beenstukken en sokken bij het omvangrijke aanbod van adidas Cycling.

adidas – uitstekend comfort op elke afstand: wielerkleding
Of je nu adidas fietsbroeken, koersbroeken, jerseys, sokken of handschoenen hebt: de adidas kleding onderscheidt zich door de op de praktijkgerichte constructie en uitrusting. Vooral het motto ‘only the best for the athlete’ moet volgens adidas duidelijk in elk product van de collectie naar voren komen.

adidas – fascinatie voor de wielersport
Naast de jarenlange ervaring maakt adidas bij de ontwikkeling van elke nieuwe collectie gebruik van de samenwerking met verschillende wielerteams. Deze teams staan voor veel aspecten die adidas aan de wielersport fascineert: de combinatie van wedstrijd in verbinding met telkens weer nieuwe raceformats. Maar ook het plezier bij het fietsen met gelijkgezinden moet duidelijk door de wielercollectie van adidas worden belichaamd. Naast hoge technische eisen aan het materiaal hecht adidas veel waarde aan op lifestyle georiënteerd design. Deze combinatie moet telkens meer mensen daartoe inspireren de straat op te gaan en op de fiets te stappen.

Zo heeft het bekende sportmerk een bijzonder assortiment voor de wielerwereld ontworpen dat zowel door de optiek als door de functionaliteit overtuigt. Het merk staat echter niet alleen voor traditie of merkbewustzijn. Ook de nauwkeurige verwerking van elk product moet tegemoet komen aan de kwaliteitseisen van de koper.