aeroe

biking is about simpler times

Fietsaccessoires & Fietsonderdelen

De medewerkers van AEROE delen de passie voor nieuwe ontdekkingen, avontuur en innovaties - of ze nu in het kantoor of buiten op de fiets zitten. Sinds de oprichting van AEROE in 2014 heeft het team uit Nieuw-Zeeland een interessante verzameling aan functionele producten voor het transport op de fiets ontwikkeld die is gericht op de behoeftes en verwachtingen van stadsfietsers tot wielerprofs. De hoge eisen aan functionaliteit en kwaliteit weerspiegelen zich bij AEROE in overtuigende bagagedrager- en tasconcepten.

AEROE’s meest recente innovatie is het unieke Quick-Mount-Release bevestigingssysteem voor fietstassen. Het systeem heeft een universele houder die snel en eenvoudig aan verschillende bevestigingspunten van de fiets, bijv. de voor- of achtervork kan worden aangebracht. De houder is geschikt voor alle AEROE tassen, bagagedragertassen, bikepacks of rugzakken die over het juiste montagesysteem beschikken. Hij is voor alle soorten fietsen geschikt, voor het vervoeren van boodschappen, of als je met of zonder elektronische ondersteuning een uitstapje maakt. Met AEROE wordt met flexibele transportmogelijkheden de mobiliteit op de fiets uitgebreid.

AEROE zet telkens weer nieuwe maatstaven op het gebied van een innovatief design. Bij het ontwikkelen, testen en realiseren van nieuwe houdersystemen en fiettassen voor fietsers over de hele wereld houdt het bedrijf ervan grenzen te verleggen en zich aan nieuwe ideeën te wagen. AEROE neemt de uitdagingen aan die in het teken staan van ontdekkingstochten, avonturen en ontdekkingsreizen op twee wielen. Daarom worden AEROE producten in Nieuw-Zeeland, het land van de spannendste en meest veeleisende touren, op gebaande en ongebaande paden, ontworpen en getest. De houders en tassen worden zolang tot ze zich bewezen hebben doorontwikkeld om aan de eisen van de renners van alle categorieën te voldoen. Of dat nu bikepackers, tourrijders, forensen of fietskoeriers zijn.