•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

ALBERTO
trendy fietsbroeken in urban look

Het merk ALBERTO is sinds 1922 gespecialiseerd in de productie van broeken voor heren. De firma is opgericht in Mönchengladbach door Albert Dormanns, van begin af aan was het doel herenmode te ontwerpen die uitblinkt door aangenaam draagcomfort. Waar de firma zich aanvankelijk vooral concentreerde op de productie van klassieke herenbroeken, zijn er inmiddels ook steeds meer broeken in vrijetijds- en urbanstijl in het productassortiment van ALBERTO. Daaronder vind je ook veelzijdige fietsbroeken.
 
ALBERTO: comfortabele broeken voor elke gelegenheid
Met de ALBERTO bikejeans biedt de firma producten aan die uitblinken door hun draagcomfort. Zowel op de fiets, op kantoor als in je vrije tijd – met de Alberto bikejeans heb je in elke situatie een uiterst comfortabele broek. Naast het hoge stretch aandeel zorgen de hooggeplaatste en flexibele boord en de antislipband voor veel comfort. Bovendien dragen veel reflecterende elementen aan de riemlussen en de omslag van de zoom bij aan betere zichtbaarheid. Ook zijn de ALBERTO bikejeans deels met een water- en vuilafstotende coating uitgerust die je beschermt tegen nattigheid en vuil. Water en vuil druipen zo af. Deze features maken de ALBERTO herenbroeken functioneel en prettig te dragen.

THE PASSION FASHION

Fietsen kan al snel een passie worden. Vooral als dames de prachtige Bicicletta broeken van het merk ALBERTO dragen. Fashion statements telkens weer. En tegelijkertijd extreem doordacht met fantastische functies die precies op het gebruik op de fiets zijn afgestemd.

TOP GEAR FOR YOUR LEGS

Waarom zou je er op de fiets niet goed uit mogen zien? ALBERTO broeken voor heren beschikken over een heleboel slimme features zoals reflecterende elementen aan de backpockets en de omslag van de broek, een uiterst goede pasvorm, trendy kleuren en hoogwaardige materialen. Van de Chino tot klassieke jeans – bij ALBERTO vindt iedereen de passende broek!