Alpina

Fietshelmen, Sportbrillen & Wielersportaccessoires

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

57 zoekresultaten

De firma ALPINA biedt met goed doordachte en functionele sportartikelen zoals fietsbrillen, skibrillen, sportbrillen, zonnebrillen en fietshelmen, skihelmen en sporthelmen veelzijdige bescherming voor wielersporters. Tijdens de dagelijkse rit, in je vrije tijd, bij het mountainbiken, bij het wielrennen of ook tijdens professionele evenementen: voor wielrenners zijn bescherming, veiligheid en ongedeerdheid van het lichaam bij elke trap op de pedalen van groot belang.

ALPINA fietsbrillen en sportbrillen
Vanaf de oprichting van ALPINA in 1980 ontwikkelt het bedrijf met oprichter Werner Grau wielerproducten die bij de professionele wielersport graag worden gebruikt. De firma met zetel in de buurt van Augsburg zette tijdens zijn korte geschiedenis telkens weer nieuwe maatstaven door de helmen en brillen voor de ski- en wielersport steeds verder te ontwikkelen. In de loop der tijd brengt ALPINA telkens weer nieuwe ontwikkeling op de markt bijv. onbreekbare polycarbonaatlenzen en lenzen met een polarisatiefilter.

Fietsbrillen van ALPINA – wielersport met doordachte componenten
Tegenwoordig staan wielrenners en fietsers brillen en accessoires met doordachte componenten van de firma ALPINA ter beschikking die tijdovereenkomstige bescherming en veiligheid bieden. Fietsbrillen, sportbrillen en zonnebrillen voor wielersporters met meekleurende VARIOFLEX lenstechnologie (automatisch aanpassing van de lenskleur aan de omgeving), een twee componenten constructie met silicone aan de uiteinden van de pootjes en instelbare neusbruggen van silicone. Brillen voor dames en heren en brillen voor kinderen en jongeren met een smaller hoofd.

ALPINA fietshelmen en skihelmen
Sinds 1996 wijdt de firma ALPINA zich aan de ontwikkeling en productie van fietshelmen. Deze helmen blinken uit door de nieuwe draaisluiting, genaamd RUN, een aanvankelijk uniek systeem in de nekstreek. Ook dit deel van het assortiment wordt constant doorontwikkeld en uitgebouwd. Van fietshelm via skihelm tot kinderhelm, alles voor de bescherming van je hoofd vind je in de ROSE Bikes webshop.