•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

aqua2go
mobiele reinigingssystemen voor de wielersport

Jouw comfortabele hoge drukreiniger voor de volgende fietstocht

Het merk aqua2go biedt wielersporters verschillende mobiele drukreinigers die werken op een accu. Eenmaal opgeladen kunnen de apparaten overal worden gebruikt, aangezien ze geen vaste stroom- of wateraansluiting nodig hebben. Zo is het mogelijk jouw fiets te reinigen zonder stopcontact in de buurt.


aqua2go – ideaal voor de snelle reiniging onderweg
Vooral als je veel met je fiets in de natuur onderweg bent, heb je constant te maken met modder, vuil, stof en klei. Hier komen de aqua2go hoge drukreinigers tot hun recht want ze helpen je om jouw fiets snel van heftige verontreinigingen te bevrijden, bijvoorbeeld voor het inladen in de auto. De aqua2go reinigt echter niet alleen effectief en grondig bij alle activiteiten op de fiets. Je kunt de mobiele hoge drukreiniger ook gebruiken op de camping, bij het paardrijden of activiteiten in zout water. Een universeel reinigingssysteem voor de uiteenlopendste vrije tijdsbestedingen. 

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.