ASSOS

Fietskleding voor tijdens de training en de wedstrijd

Fietskleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

83 zoekresultaten

ASSOS is een Zwitserse firma die kwalitatief hoogwaardige fietskleding produceert. Deze competentie hoort bij de traditie van ASSOS, want de firma gebruikt haar kennis en passie al meer dan 35 jaar om naar de anatomie gevormde, functionele kleding voor de wielersport te produceren. Tot het assortiment van ASSOS behoren fietsbroeken, koersbroeken, ondershirts, jerseys, jacks, tijdritpakken en accessoires voor mannen en vrouwen. Naast fietskleding produceert ASSOS ook producten voor de lichamelijke verzorging zoals zitvlakcrème of een verzorgende gel voor het zitvlak. ‘Assos’ komt uit het klassiek Grieks en betekent ‘aas’. ‘Made by ASSOS’ betekent dus dat er aan de producten hoge eisen worden gesteld. Het ASSOS Competence Center bevindt zich in het Zwitserse San Pietro di Stabio en de details van de unieke wielersportproducten worden volledig in de centrale in Zwitserland vastgelegd.

Individuele fietskleding voor mannen en vrouwen
Vooral voor een bepaald kledingstuk waar in de wielesport hoge eisen aan worden gesteld, biedt ASSOS een hoge kwaliteit: de fietsbroek. Aangezien een comfortabele pasvorm hier bepalend is, levert de firma ASSOS voor wielrenners fietsbroeken die in elk opzicht comfortabel moeten zitten. Ook voor de professionele wielersport stelt ASSOS een uitgebreid assortiment aan professionele fietskleding ter beschikking. Of het nu gaat om koersbroeken of halfshorts zonder bretels, voor de dagelijks training of de wedstrijd, of voor extreem lange afstanden: het ASSOS assortiment omvat verschillende fietsbroeken voor mannen en vrouwen die functionele fietskleding zoeken. Omdat anatomie, fietsgewoontes en voorkeuren persoonlijk zijn, heeft ASSOS voor alle athleten die op de fiets onderweg zijn een passende oplossing ontwikkeld.

Fietskleding van ASSOS – functioneel en detailtrouw
De firma ASSOS legt met haar lange firmageschiedenis telkens weer bewijs af van zijn compentetie bij de ontwikkeling van fietskleding. In de eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria wordt het principe ‘Made by ASSOS’ in praktijk gebracht. De ontwikkeling van alle ASSOS producten loopt via ASSOS of Switzerland. Advanced Ergonomic Pattern Design waarborgt de perfecte zithouding op de fiets. Het ASSOS Layering System staat voor ideaal pascomfort van de fietskleding. Het gewicht van de kledingstukken wordt zo laag mogelijk gehouden, ze zorgen voor een natuurlijke warmteregeling van het lichaam door verschillende kledinglagen.