Atlantic

Voor de professionele fietsreiniging

Fietsaccessoires

Met ATLANTIC loopt de reiniging van je fiets als gesmeerd
De producten van het merk ATLANTIC horen bij de populairste onderhoudsproducten voor de fiets. Wielrenners, professionals en fietsenmakers vertrouwen al sinds generaties op de professionele producten van ATLANTIC. De firma is ontstaan uit de fusie tussen Altantic-Oel Hamburg GmbH, opgericht in 1922 en de Mineralölwerk GmbH & Co. KG, opgericht in 1897. Sinds 2002 worden de activiteiten onder de naam ATLANTIC Mineralölwerk GmbH verricht.

Reiniging, onderhoud en nog veel meer – het ATLANTIC assortiment
Het ATLANTIC assortiment biedt meer dan 30 verschillende producten voor reiniging, onderhoud, conservering en smering van fietsen. Voor nagenoeg elke toepassing vind je het passende product. Of het gaat om een glanzende fiets, complete reiniger, briljantvet, reinigingsdoeken of kettingspray: de keuze is zeer veelzijdig en ideaal voor iedereen die de waarde van hun fiets op lange termijn willen behouden. Daarbij worden uitsluitend goede olieën en grondstoffen verwerkt die tot een ATLANTIC product veredeld.

Kwaliteitsproducten – made in Germany
Bij de ontwikkeling en producte van de producten hecht ATLANTIC waarde aan kwaliteit made in Germany. Echter niet alleen het eigen ontwikkelingslaboratorium en een team van specialisten ter plekker dragen bij aan de ‘succesformule’ van ATLANTIC. Het is voor de ontwikkelaars vooral belangrijk telkens in contact te staan met vrije tijds- en professionele wielrenners. Want pas door deze constante communicatie met de eindgebruiker is het mogelijk product zo passend en functioneel mogelijk te produceren. Zo zal ook ATLANTIC zich in de toekomst steeds weer oriënteren op de doelgroep om de eindgebruiker uiterst krachtige producten ter beschikking te kunnen stellen.

Ervaring die zich uitbetaalt

Duurzaamheid, technische voorsprong en een 90-jarige ervaring in de ontwikkeling en product evan fietsonderhoudsproducten maken het ATLANTIC Mineralölwerk tot een sterke firma. Belangrijke aspecten die ook in de toekomst de kwaliteit van de producten zullen bepalen.