Wielersport met Axa
Veiligheidsproducten en verlichtingen voor fietsers

Axa, fabrikant van fietssportaccessories, behoort in Europa tot de marktleidende firma’s als het aankomt op veiligheid op de fiets. Wil je jouw veilig afsluiten of zoek je betrouwbare verlichting, dan is Axa, op de markt een begrip, aan te bevelen. Ook gefrustreerde fietsdieven weten waar het Nederlandse merk Axa voor staat.

Een frameslot van Axa, bescherming tegen fietsendiefstal
Door de hoge kwaliteit van zijn fietssloten biedt Axa betrouwbare bescherming tegen fietsendiefstal. De fabrikant van fietsaccessories staat bekend om de roestvastheid en bestendigheid van zijn veiligheidsproducten. Het gebruiksgemak bij een fietsslot is net zo belangrijk als een stalen slotbehuizing die ook bij hardnekkige diefstalpogingen uitstekende diensten biedt. Om de producten constant te verbeteren stelt de firma zijn artikelen telkens weer op de proef met gangbare tangen en andere gereedschappen die bij diefstal vaak gebruikt worden.

Axa kwaliteitsproducten: veiligheidsproducten, achterlichthouders, dynamohouders, insteekkettingen en nog veel meer
Naast divere oplossingen wat betreft fietssloten, behoren dynamo koplampen, accu koplampen, dynamo achterlichten, dynamohouders en insteekktettingen tot het assoritment van de gekwalificeerde fabrikant uit Nederland. Voor de Axa dynamos en koplampen geldt: uiterst effectief, hoge lichtopbrengst en goede lichtkwaliteit, ook bij een lage snelheid, zorgen voor veiligheid op de weg. Zo is het equipment van de firma Axa een effectief veiligheidsaccessorie voor fietstochten overdag en in het donker.