B&W

Fietskoffers en fietstassen voor tweewielers om je fiets mee te nemen op reis

Fietsaccessoires

B&W bike.cases & bags is een wereldwijd succesvolle fabrikant van fietstransportkoffers en -tassen waarmee je je racefiets, triatlonfiets en mountainbike veilig en betrouwbaar van A naar B kunt vervoeren. Tijdens het productieproces zorgen moderne productiefaciliteiten voor een optimale productiestroom. De bike.cases & bags zijn gemaakt van robuuste en resistente materialen en worden geproduceerd onder zeer hoge kwaliteitsnormen.

Als professionele fietser die overal ter wereld onderweg is, wil je dat je fiets onbeschadigd op zijn bestemming aankomt. Hiervoor vind je het juiste assortiment bike.cases & bags bij B&W. Hoge kwaliteit en goed vakmanschap bij de productie van bike.cases & bags is absoluut cruciaal voor veilig fietsvervoer.

Als leverancier levert B&W verschillende koffermodellen zoals de bike.guard curv®, de ROSE Travel Box VI, de ROSE Touringcase of de ROSE Bike Bag. Met B&W reisbagage nemen fietsers die op zoek zijn naar functionele accessoires een goede beslissing die hen niet in de steek laat tijdens korte of lange ritten.