•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

B + M
Omvangrijke verlichtingssystemen voor de wielersport

De afkorting B + M staat voor de oprichters van het bedrijf: Busch en Müller. In 1925 begonnen zij met de producten van lampen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van fietsverlichting. B + M heeft een omvangrijk aanbod voor de wielerindustrie en zorgt voor optimale fietsverlichting. Fietsen onder verschillende weersomstandigheden en op verschillende tijdstippen vergt verlichting die wat veiligheid betreft overtuigt. Daarom zijn krachtige, doordachte lampen belangrijk tijdens het fietsen zodat je onder alle omstandigheden plezier kunt hebben. Alle producten zijn in Duitsland voor het openbare verkeer toegestaan. Busch + Müller is Made in Germany en produceert sinds de oprichting uitsluitend in Meinerzhagen in Saarland.

Krachtige fietslampen, spiegels en cockpithouders

In de wetenschap dat in de wielersport ondersteuning op het gebied van veiligheid van groot belang is, heeft B + M constant nieuwe lampen ontwikkeld die er voor zorgen dat je goed kunt zien en gezien wordt.

Er zijn lampen op accu en op dynamo, koplampen en achterlichten in verschillende uitvoeringen. Maar ook helmlampen, cockpithouder of achteruitkijkspiegels horen bij het groeiende B + M assortiment.

Van idee tot afgerond artikel hecht Busch & Müller veel waarde aan hoogwaardige technologieën. De speciale IQ-reflectortechnologie voor LED-koplampen, de verlichting van het gebied direct voor de fiets of de remlichtfunctie – de B + M producten worden constant verder ontwikkeld en aan de eisen en wensen van de consument aangepast.