B + M Fietsverlichting
uitgebreide verlichtingssystemen voor de wielersport

B + M staat voor de oprichters van de firma, Busch & Müller, die in 1925 begonnen met de productie van kattenogen. De firma heeft zich tot op heden ontwikkeld zich tot een gerenomeerde producent van wielersportverlichting. De firma B + M heeft omvangrijk assortiment voor de tweewielerindustrie te bieden en zorgt voor de wielersport voor optimale verlichting. Het fietsen met verschillende weersomstandigheden en op verschillende tijden verlangt vooral vandaag de dag fietsverlichting die overtuigt door de geboden veiligheid. Daarom zijn krachtige, doordachte fietslampen van cruciaal belang in de wielersport zodat het plezier in het fietsen in alle situaties behouden blijft.

Wielersport met B + M – efficiënte verlichtingselementen, spiegels en cockpithouders
Met de wetenschap dat in de wielersport veiligheid van doorslaggevend belang is, ontwikkelt de firma B + M telkens nieuwe verlichtingscomponenten die ervoor zorgen dat je goed kan zien en gezien wordt.

Daarbij omvat het assortiment van B + M voor de wielersport verlichtingscomponenten zoals reflectoren, achterlichten op batterijen of dynamo, led-koplampen, koplampen met usb aansluiting, dynamo’s en nog veel meer, en dat in verschillende uitvoeringen. Maar ook helmverlichting, cockpithouders of achteruitkijkspiegels horen bij het constant groeiende assortiment van B + M.

Vanaf het idee tot het kant en klaar artikel legt men bij Busch & Muller veel waarde op een hoogwaardige productietechnologie. De producten van B + M worden constant doorontwikkeld en aangepast aan de actuele eisen en wensen van de klant, of het nu gaat om IQ reflectortechnologie voor led-koplampen, de verlichting van de nabije omgeving of de remlichtfunctie van achterlampen.