•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

BALLISTOL
effectieve reinigings- en onderhoudsproducten voor jouw fiets

Een onderhoudsmiddel voor de complete fiets, een intensieve schuimreiniger voor de grondige reiniging, een keramische kettingolie voor extreme belastingen aan de ketting of een droge smering voor gevoelige delen op de fiets: het assortiment van BALLISTOL is zeer divers en omvangrijk.

BALLISTOL universele olie – smeert, reinigt en onderhoudt
Tijdens het fietsen, van racefiets tot mountainbike – smeert en reinigt BALLISTOL. Ook bij het fijnste woestijnzand heeft het zich bewezen. Bovendien beschermt het leren zadels tegen bros worden. Fietssloten, bowdenkabels en elektrische contacten blijven functioneel of worden weer in gang gebracht.

BALLISTOL is ook bij Fox en Rock-Shox getest op verdraagzaamheid en is zeer goed geschikt voor reiniging en onderhoud. Mantels zijn eenvoudiger te bevestigen, voorderailleurs blijven soepel en haken niet, zadels blijven langer en eenvoudiger verstelbaar en bestand tegen roest. Bescherming rondom voor de complete fiets.

BALLISTOL – veelzijdig inzetbaar voor reiniging en onderhoud
BALLISTOL wordt tegenwoordig echter ook vaak gebruikt bij wondjes bij schuurplekken en als anti-insectenmiddel. Belangrijk wanneer je op de fiets bij hoge temperaturen onderweg bent, vooral in hete regio’s. BALLISTOL is oorspronkelijk ontwikkeld als wapenolie.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Ready to roll

Regelmatig onderhoud verhoogt de levensduur van elke fiets en is zonder veel moeite zelf mogelijk. De basis reiniging van de fiets kan gedaan worden met een borstel of doek. Gebruik een milieuvriendelijke reiniger en spoel de fiets af met water. De ketting en cassette heeft meer aandacht nodig, deze moeten eventueel van roest, vuil en olie bevrijd worden en aansluitend met een kettingolie verzorgd worden. De keramiek kettingolie BikeCer smeert en beschermt alle wezenlijke onderdelen. Ook combineert het twee eigenschappen die vaak tegenover elkaar staan: smeren en het hechten van olie. Zelfs bij ongunstige omstandigheden blijven deze functie behouden en maken een soepele loop en prettige schakelacties mogelijk.

Mooi schoon met de fietsreiniger BikeClean van BALLISTOL

Modder, stof en andere vervuilingen hebben invloed op de fiets. Daarom is het voor het functie- en waardebehoud regelmatige en grondige reiniging van groot belang. De Ballistol fietsreiniger is een effectief en mileuvriendelijk wapen in de strijd tegen het vuil op de fiets. De intensieve schuimreiniger kan voor de complete fiets en ketting worden gebruikt.