Ballistol

Fietsverzorgingslijn voor je fiets

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

16 zoekresultaten

Van professionele racefietsen tot kinderfietsen, het BALLISTOL fietsverzorgingsgamma heeft overal het juiste product voor. Onderhoudsproduct voor de hele fiets, intensieve schuimreiniger voor grondige reiniging, keramische kettingolie voor extreme eisen aan de ketting of droge smering voor gevoelige plekken op de fiets. Het BALLISTOL productassortiment is zeer veelzijdig en uitgebreid.

BALLISTOL universele olie – smeert, reinigt en onderhoudt
Tijdens het fietsen, van racefiets tot mountainbike – smeert en reinigt BALLISTOL. Ook bij het fijnste woestijnzand heeft het zich bewezen. Bovendien beschermt het leren zadels tegen bros worden. Fietssloten, bowdenkabels en elektrische contacten blijven functioneel of worden weer in gang gebracht.

BALLISTOL is ook bij Fox en Rock-Shox getest op verdraagzaamheid en is zeer goed geschikt voor reiniging en onderhoud. Mantels zijn eenvoudiger te bevestigen, voorderailleurs blijven soepel en haken niet, zadels blijven langer en eenvoudiger verstelbaar en bestand tegen roest. Bescherming rondom voor de complete fiets.

BALLISTOL – veelzijdig inzetbaar voor reiniging en onderhoud
BALLISTOL wordt tegenwoordig echter ook vaak gebruikt bij wondjes bij schuurplekken en als anti-insectenmiddel. Belangrijk wanneer je op de fiets bij hoge temperaturen onderweg bent, vooral in hete regio’s. BALLISTOL is oorspronkelijk ontwikkeld als wapenolie.