ballistol

Effectieve reinigings- en onderhoudsproducten voor jouw fiets

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

16 zoekresultaten

Een onderhoudsmiddel voor de complete fiets, een intensieve schuimreiniger voor de grondige reiniging, een keramische kettingolie voor extreme belastingen aan de ketting of een droge smering voor gevoelige delen op de fiets: het assortiment van BALLISTOL is zeer divers en omvangrijk.

BALLISTOL universele olie – smeert, reinigt en onderhoudt
Tijdens het fietsen, van racefiets tot mountainbike – smeert en reinigt BALLISTOL. Ook bij het fijnste woestijnzand heeft het zich bewezen. Bovendien beschermt het leren zadels tegen bros worden. Fietssloten, bowdenkabels en elektrische contacten blijven functioneel of worden weer in gang gebracht.

BALLISTOL is ook bij Fox en Rock-Shox getest op verdraagzaamheid en is zeer goed geschikt voor reiniging en onderhoud. Mantels zijn eenvoudiger te bevestigen, voorderailleurs blijven soepel en haken niet, zadels blijven langer en eenvoudiger verstelbaar en bestand tegen roest. Bescherming rondom voor de complete fiets.

BALLISTOL – veelzijdig inzetbaar voor reiniging en onderhoud
BALLISTOL wordt tegenwoordig echter ook vaak gebruikt bij wondjes bij schuurplekken en als anti-insectenmiddel. Belangrijk wanneer je op de fiets bij hoge temperaturen onderweg bent, vooral in hete regio’s. BALLISTOL is oorspronkelijk ontwikkeld als wapenolie.