BELL
Fietshelmen BELL: voor veiligheid in de wielersport

Met de vervaardiging van fietshelmen biedt het californische bedrijf BELL wielersporters op de weg, in het bos en in het terrein een waardevolle bescherming en begeleider wat betreft de veiligheid. Hierbij vertrouwt het merk BELL op zijn jarenlange ervaring, die het bedrijf permanent verwerkt in de productie van de helmen. Wat reeds aan het begin van de jaren 1950 begon als eenmansbedrijf in een kleine onderneming voor auto-onderdelen, is tegenwoordig uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van sportuitrusting. Deelnemers aan auto- en motorraces evenals fietsprofessionals vertrouwen reeds sinds bijna 50 jaar op de kwaliteit van de BELL-helmen, reeds in 1975 werd de eerste fietshelm op de markt gebracht. Het doel in de ontwikkeling van fietshelmen is primair altijd gerelateerd aan een optimale bescherming van de fietsers

Wielersporthelmen BELL – voor groot en klein
De fabrikant van fietshelmen produceert beschermende hoofddeksels in talrijke pasvormen en voor diverse eisen en levert voor vele wielersportmogelijkheden de passende veiligheid. Zo draagt het bedrijf BELL in iedere situatie een grote verantwoordelijkheid en ontwikkelt sporthelmen voor mountainbikers evenals helmen die de BMX-sport vergaand ondersteunen. Ook voor de snelle wielersporters produceert BELL racehelmen, die zich door hun veiligheid en technologie onderscheiden. Naast de weg en op het gebied van de freeride- en downhillsport worden sporters uitgerust met BELL Full Face helmen. Voor kleine fietsers zijn er speciale hoofddeksels, die speciaal zijn afgestemd op de hoofdvorm en de behoeften van kinderen.

BELL hoofdbescherming voor wielersporters
Zij het privé of beroepsmatig in de highperformance-sector: het bedrijf BELL levert fietshelmen die technisch de nieuwste stand representeren. Met zijn bijna 40 jaar ervaring verrijkt BELL de wielersportmarkt met zijn ervaring en competentie bij de productie van fietshelmen. De ventilatiegleuven zorgen ervoor dat helmdragers altijd voldoende luchtcirculatie krijgen. Het binnenskelet is handig geconcipieerd en bevestigd en biedt daardoor een goede allroundbescherming voor alle fietsers. Een ander pluspunt is het lichte gewicht van de helmen evenals het aantrekkelijke ontwerp.