Bike Ribbon

Ergonomische handvatten en schokabsorberend stuurlint

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

4 zoekresultaten

In 1975 reed Ermanno Alberti op zijn racefiets in het Italiaanse Brianza, ten noorden van Milaan. Op een hobbelige weg merkte hij hoe zeer stoten aan je polsen kunnen doen als ze niet gedempt worden. Thuis ging hij direct aan de slag. Een dikker stuurlint moest als schokabsorptie dienen. Alleen daar het lint zich overlapte, was het te dik – het idee van Bike Ribbon stuurlint, dat in het midden dik is en naar de zijkanten smaller wordt, was geboren.

Familietraditie voor hoogwaardig fietsequipment
Sinds het eind van de jaren ’70 produceert de familie Alberti nu hoogwaardig fietsequipment. De ervaring en passie voor het wielrennen en alles wat met de fiets te maken heeft, heeft zijn weerslag in de productie. Technologie en esthetiek zijn de beide aspecten die bij het productdesign de belangrijkste rol spelen. Het resultaat is innovatieve accessoires met een aansprekend design, functionaliteit en familietraditie.

Het hoogtepunt voor elk stuur
Het assortiment van Bike Ribbon omvat handvatten en stuurlinten die speciale op anatomische eisen zijn aangepast. Stootabsorberend stuurlint, ergonomische MTB-handvatten – hier vindt elke sporter het benodigde equipment voor een aangename tocht, onafhankelijk daarvan of je op de mountainbike of de racefiets onderweg bent.