Birzman

Be boundless

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

54 zoekresultaten

Concentreer je op het fietsen, ontdek de natuur en wees vrij - het Taiwanese bedrijf Birzman wenst je onbeperkt rijplezier. Maar aan al het plezier komt een eind en kleine reparaties aan je fiets zijn noodzakelijk. Birzman heeft een breed assortiment hoogwaardige gereedschappen voor gebruik tijdens deze gedwongen pauzes, die zich qua kwaliteit en geoptimaliseerde functionaliteit niet hoeven te verschuilen achter bekende merken als Park Tools of Topeak.

Het grote assortiment reikt van FTC pijpensnijders, kabeltangen, nippelspanners en diverse vloerpompen tot de 37-delige gereedschapskoffer Studio Tool Box. Zo kun je je fiets zelf onderhouden of repareren en kun je ook vertrouwen op de kwaliteit van je gereedschap. Afstelhulpen voor remklauwen, kabelommanteling of de Zacoo verende voorvork en demperpomp maken het uitgebreide Birzman assortiment voor ambitieuze hobbymonteurs compleet.

Je hebt het zelf in de hand. ‘Be boundless’ is de slogan van het bedrijf, dat in 2007 werd opgericht, en tegelijkertijd een uitdaging voor alle tweewielermonteurs. Omdat er niets beter is dan de controle hebben over waar je fiets je brengt - en in noodgevallen kunnen vertrouwen op gereedschap van hoge kwaliteit.