Bosch

Betrouwbare en krachtige e-motoren van Bosch

Fietsaccessoires

In de inmiddels langer dan 100-jarige bedrijfsgeschiedenis was Bosch altijd volledig bij de tijd. De in 1886 in Stuttgart opgerichte firma voor fijnmechanica en elektrotechniek blinkt net als in de beginjaren uit door competentie en richt zich met diepgaand onderzoek en vergaande ontwikkelingen op het gebied van e-bikemotoren op de toekomst. De voortschrijdende verbeteringen op het gebied van duurzame elektromotoren met een hoog koppel gaat gepaard met het betrekken van de mens bij de aansturing van de motor. Bosch is voorloper in het e-bikesegment en heeft als competente innovator in de afgelopen jaren de ontwikkeling van elektromotoren naar een nieuw niveau getild. Ook ROSE kiest al jaren voor toekomstgerichte Bosch motoren voor zijn e-bikes. Bosch biedt twee motorvarianten aan: motoren van de Active Line zijn geschikt voor rustige tochten met een grote reikwijdte, het e-bikesysteem van de Performance Line is geschikt voor een sportieve en krachtige rijervaring.

Om de verbinding tussen berijder en motor nog directer vorm te geven, volgt Bosch met de bediening van zijn elektromotoren zijn eigen weg. Een nieuwe generatie van fietscomputers vormt letterlijk de verbinding tussen mens en machine en ontsluit nieuwe mogelijkheden op het gebied van statusweergave en motoraansturing.

Twee nieuw vormgegeven displays, Nyon en Intuvia, bieden de berijder alle belangrijke informatie over de rit. Het Nyon display is een all-in-one boordcomputer die een heel scala aan technische features biedt. Door middel van bluetooth kun je een hartslagborstband verbinden. Met de E-Bike-Connect app kun je routes van je smartphone naar de Nyon zenden en instellingen aanpassen. Ideaal voor fietsers die zich intensief met de route en techniek bezighouden.

Het Intuvia display is gericht op techniek en gebruiksgemak. Het display biedt alle belangrijke informatie op een blik, overzichtelijk en gestructureerd. Zo kun jij je richten op fietsen en genieten.

De hoogwaardige afwerking en het decente design zijn typisch voor Bosch. De displays passen optisch fraai in de cockpit van de e-bike. Dankzij de achtergrondverlichting is het display ook in het donker goed afleesbaar.