Bosch

Betrouwbare en krachtige e-motoren van Bosch

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

50 zoekresultaten

In de meer dan 100-jarige geschiedenis van het bedrijf heeft Bosch altijd voorop gelopen. De werkplaats voor fijnmechanica en elektrotechniek, opgericht in 1886 in Stuttgart, vertrouwt nog steeds op dezelfde expertise als in haar begindagen en zet haar koers uit naar de toekomst met intensief onderzoek en ontwikkeling van e-bikemotoren. Geleidelijke verbeteringen op het gebied van elektromotoren met een hoog koppel en een lange levensduur gaan ook gepaard met menselijke betrokkenheid bij de motorbesturing. Bosch is een pionier in het segment van e-bikes en heeft als competente innovator de ontwikkeling van elektromotoren de afgelopen jaren naar een hoger niveau getild. ROSE vertrouwt ook al jaren op de baanbrekende Bosch-units als motor voor onze e-bikes. Bosch produceert twee motorvarianten: Motoren uit de Active Line zijn ideaal voor harmonieuze tochten met een grote actieradius, terwijl het Performance Line e-bikesysteem staat voor een sportieve en krachtige rijervaring.

Om de verbinding tussen fietser en motor nog directer te maken, gaat Bosch zijn eigen weg met de bediening van zijn elektromotoren. Een nieuwe generatie fietscomputers vormt letterlijk de interface tussen mens en machine en opent als centrale module van elektrische fietsen met Bosch-aandrijving nieuwe mogelijkheden op het gebied van statusweergave en motorbediening.

Twee nieuw ontworpen displays, Nyon en Intuvia, voorzien de fietser van alle belangrijke rij-informatie. Het Nyon display is een alles-in-één boordcomputer met een reeks technische functies. Een hartslagborstband kan via Bluetooth worden aangesloten en de E-Bike Connect app kan worden gebruikt om routes van de smartphone naar de Nyon te sturen en instellingen te maken. Ideaal voor fietsers die zich intensief willen verdiepen in de route, training en techniek.

Het Intuvia-display is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Het scherm biedt alle belangrijke informatie in één oogopslag, duidelijk en eenvoudig gestructureerd. Je kunt je dus volledig concentreren op het fietsen en genieten.

Ook de hoogwaardige afwerking en het discrete ontwerp, waardoor de regeleenheden naadloos opgaan in de cockpit van de e-bike, zijn typisch Bosch. Dankzij de displayverlichting blijven de gegevens zelfs in het donker goed zichtbaar.