•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Brooks

Lederen zadels, tassen en toebehoren van Brooks England staan sinds jaar en dag bekend om hun kwaliteit en levensduur. Ook tegenwoordig, na 150 jaar, bieden de producten van Brooks de moderne fietser nog altijd een hoop plezier.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Brooks verbindt traditie met moderniteit en biedt niet alleen klassieke leren zadels en andere producten van traditionele materialen aan, maar ook nieuwe designs van moderne, hoogwaardige materialen.

Brooks England is niet alleen op de fietsmarkt bekend als een merk dat 150 jaar traditie en knowhow verbindt met een tijdloos design. Producten van Brooks staan voor een hoge kwaliteit en elegantie en zijn tegenwoordig meer geliefd dan ooit te voren, het format en de stijl zijn niet aan slijtage onderhevig.