Campagnolo

Maatgevende fietscomponenten

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

87 zoekresultaten

Bij de in het Italiaanse Vicenza gezetelde firma Campagnolo staan sinds 1933 hoogwaardige componenten voor racefietsen in het middelpunt. Campagnolo produceert fietscomponenten die met een volwassen technologie fietsers met kwaliteit en design weten te overtuigen. Gepassioneerde fietsers en hobby sporters kunnen zich zo verbinden met de geest van wielrenner en oprichter van de firma Tulli Campagnolo. Zijn ervaring en eisen aan zijn eigen racefiets hebben de firma gevormd.

Fietsaccessoires van Campagnolo – hoogwaardige fietscomponenten
Tegenwoordig beidt de wielersportfirma Campagnolo geavanceerde techniek rondom de fiets. Daarbij horen diverse wielersportcomponenten zoals wielen, derailleurs, crankstellen, remsets en cassettes. Fietsonderdelen zoals kettingen, balhoofdstellen, crankstellen, achter- en voorderailleurs, remsets enz. worden gemaakt van hoogwaardige materialen en blinken uit door hun bijzonder hoge kwaliteit. In de afzonderlijke producten weerspiegelt zich de kennis op het gebied van de wielersport en zo worden de prestaties van de wielrenner ondersteund.

Campagnolo – technisch fundament voor de wielersport
Campagnolo hoort bij de bekendste en hoogwaardigste merken op het gebied van fietscomponenten. Met Campagnolo kun je niet alleen je passie voor het fietsen beleven, maar ook aan de technische voorwaarden daarvoor voldoen. Zo zal Campagnolo er ook in de toekomst aan werken om nauwkeurigheid, functionaliteit en efficiëntie bij de productie van de fietscomponenten met elkaar te combineren.