CHIBA

Fietshandschoenen met veel speciale functies

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

34 zoekresultaten

Bike-handschoenen CHIBA werd in 1853 opgericht, is nog steeds in het bezit van de familie CHIBA en behoort sinds ruim 150 jaar tot de toonaangevende handschoenenfabrikanten voor de wielersport. CHIBA heeft reeds in het midden van de 18e eeuw hoge kwaliteit geproduceerd en werd door de Oostenrijkse keizer uitgekozen tot hofleverancier van de keizerlijke familie voor handschoenen.

CHIBA – functionele handschoenen voor hoge kwaliteit
Tegenwoordig produceert het handschoenenmerk CHIBA, met internationale hoofdzetel in Teisendorf in het Berchtesgadener Land, functionele handschoenen voor de meest uiteenlopende sectoren met als kerngebieden fiets, ski, nordic-sports, fitness, paragliding, bergsport, wandelen, nordic walking, maar ook voor de brandweer- en arbo-sector, en verkoopt deze wereldwijd. De CHIBA producten zijn hierbij van begin af aan het inbegrip van hoge kwaliteit, functionaliteit, bescherming en langdurige houdbaarheid. De eigen volgens ISO 9001 gecertificeerde productie is eveneens een CHIBA kenmerk.

Fietshandschoenen voor alle weersomstandigheden
Of het nu is voor zomerse of winterse tochten: CHIBA biedt veelzijdige handschoenmodellen aan voor verschillende temperaturen en ieder toepassingsgebied: een ademende, lichte softshell-winterhandschoen met windprotect, een winddichte, waterdichte en ademende overtrekhandschoen van Rainfabric-materiaal of een fietshandschoen met BioXCell-gelkussens. Hier kan de wielersport-fan beschikken over verschillende types fietshandschoenen voor warme en koude dagen. Hierbij overtuigen de CHIBA producten steeds weer door specifieke details.
CHIBA koopt alle grondstoffen zelf in, de handschoenendessigns worden door opgeleide handschoenenmakers geconstrueerd en door ervaren naaisters genaaid.