CHROME

Functionele fietstassen, kleding en accessoires voor stadsfietsers

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

34 zoekresultaten

De geschiedenis van de firma CHROME begon bijna 20 jaar geleden in Boulder, Colorado: enkele jonge mensen besloten fietstassen te gaan produceren die eindelijk aan hun eigen eisen voldeden. De focus lag hierbij vooral op het gebruik van functionele, slijtvaste materialen die passen bij de wensen van fietsers in de stad. Naast het robuuste en waterdichte CORDURA materiaal werd en wordt voor de tassen altijd slijtvast vrachtwagenzeil gebruikt, evenals robuuste militair garens om de losse elementen mee aan elkaar te naaien. Maar ook de CHROME regen- en windjassen overtuigen citybikers door hun robuuste en warme materialen zoals fleece of ademend polyester. De jassen hebben bovendien vele praktische details zoals capuchons, borstzakken, verlengde rugpanden, etc.

De ideale citybags voor fietsers: naar je werk of in je vrije tijd
Vandaag de dag is er wereldwijd veel vraag naar de CHROME tassen. De reden hiervoor is de zeer effectieve en geraffineerde productie van de tassen voor urban en city. Het Amerikaanse bedrijf maakt gebruik van robuuste indrustriematerialen en ijzerwaren waardoor de tassen zeer geschikt zijn voor een stadtour, de rit naar school of werk. Afhankelijk van de grootte en de uitvoering kun je er laptop, boeken en diverse andere spullen in kwijt. Je spullen zijn in deze tassen direct ook beschermd tegen de verschillende weersinvloeden.

Warmhoudende kleding voor op de fiets – daarvoor is er CHROME
De CHROME jassen en truien zijn functioneel en helemaal afgestemd op de wensen van cityfietsers. Een comfortabele pasvorm is net zo belangrijk als de weersbestendigheid en een zeker mate aan robuustheid. De jassen zijn immers bedoeld om dagelijks in het stadsverkeer te worden gedragen.

Verschillende accessoires in de onmiskenbare CHROME style, zoals markante sleutelhangers met seatbelt-sluiting. De accessoires van CHROME zijn overal gegarandeerd echte blikvangers en zorgen altijd – naast hun functionaliteit – voor een stijlvolle look.