CLIF Bar

Ideaal voor jouw training

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

4 zoekresultaten

Ondersteunende repen voor sporters en actievelingen
De geschiedenis van CLIF BAR™ begon tijdens een fietstocht in het jaar 1990 toen de oprichter van de firma Gary naar een alternatief zocht voor de ‘taaie’ astronautrepen. Zijn idee: een smakelijke reep op havervlokkenbasis met vruchten en noten.

Gezonde en uitgebalanceerde voeding
Sindsdien heeft CLIF Bar zich gespecialiseerd in de ondersteunende sportvoeding en biedt de firma sporters en actieve mensen repen in de uiteenlopenste smaken aan. Van vruchtige varianten met havervlokken, rozijnen en walnoten (Oatmeal Raisin Walnut) tot blauwe bessen (Blueberry Crisp) of een choco-amandel mix (Chocolate Almond Fudge): het aanbod is zeer veelzijdig en biedt voor (bijna) elke smaak het passende product.

De CLIF Bar filosofie
Voor de oprichters van CLIF Bar stond van begin af aan vast: hoe ongedenatureerder een voedingsmiddel is, hoe voedzamer en gezonder het is. Om het lichaam voor, tijdens en na de training te ondersteunen, bevatten de repen daarom een mix van koolhydraten, eiwit, voedingsvezels en vitaminen. Bovendien beschikken alle repen over de vitamines B6 en B12. De CLIF Bar repen zijn vrij van lactose en glucose-fructosestroop en danken hun natuurlijke zoetheid aan bruin rijsstroop en suikerbietstroop. CLIF Bars bevatten geen transvetten wat ze tot een vetarme tussenmaaltijd maakt.

Voor sportieve activiteiten en als snack
Het maakt niet uit wanneer je de sportrepen wilt consumeren: de CLIF Bar repen zijn ideaal voor onderweg en daarom zeer geschikt voor iedereen die zijn lichaam snel met een voedzame voedingsmix wil ondersteunen. Naas de samenstelling staat voor de fabrikant ook altijd de smaak op de voorgrond. Want pas wanneer de CLIF Bar reep ook wat smaak betreft overtuigt, heeft de firma uit Noord-Amerika zijn doel bereikt.