CRAFT

Functioneel ondergoed en fietskleding van topkwaliteit uit Scandinavië

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

105 zoekresultaten

Wielerkleding van CRAFT – functionele kleding met ervaring
Voor de wielersport is goed functionerende kleding van groot belang. De firma CRAFT biedt wielerkleding die is ontwikkeld met het oog op draagcomfort en een uitstekende flexibiliteit. De producent van functioneel sportondergoed produceert wielerkleding voor dames, heren en kinderen die volgens een intelligent systeem op elkaar is afgestemd. Van wielerondergoed zoals onderhemden, onderbroeken, sportbeha’s en sokken via een warme laag zoals windstopper hemden en broeken, mutsen en handschoenen tot sportkleding voor op de fiets zoals jerseys, koersbroeken, fietsbroeken en overschoenen, overal gebruikt CRAFT hoogwaardige materialen. Deze zorgen voor een uitgebalanceerd vochtmanagement, een optimale draagvorm en robuuste inzetbaarheid.

Met de fietskleding van CRAFT ben je gewapend tegen alle weersomstandigheden
Van actieve hobbyfietsers via MTB-bikers tot professionele wielrenners: in alle takken is functionele fietskleding van belang. De Zweedse sportkledingfabrikant CRAFT test zijn kleding daar, waar het ook werkelijk wordt ingezet en profiteert bij de ontwikkeling ervan van leerzame berichten. De ontwikkeling en productie van de functionele kleding vindt sinds 1977 met succes plaats en maakt dat CRAFT tegenwoordig tot de pioniers op het gebied van fietskleding hoort. De hoogwaardige materialen van de firma CRAFT worden van tweelaags materiaal gewoven en functioneren volgens het capillariteit effect. Dit systeem transporteert zweet naar buiten waar het snel verdampt.

Wielersport met CRAFT – sportkleding voor zweetintensieve sporten
De fabrikant CRAFT voor technische sportkleding met zetel in het Zweedse Boras legde aanvankelijk het zwaartepunt op de ontwikkeling van functioneel ondergoed. Van hieruit heeft de firma CRAFT zichzelf ontwikkeld tot producent van alle drie de kledinglagen in het laagsysteem. De firma CRAFT produceert kleding voor alle zweetintensieve sporten, zoals de wielersport, en verleent de sporter een aangenaam lichaamsgevoel. Bovendien verlenen de zachte en elastische materialen in hun ergonomische vormen veel bewegingsvrijheid wat het plezier in de wielersport merkbaar ten goede komt.