Crankbrothers

Voor meer performance op de mountainbike. Professionals van over de hele wereld vertrouwen op Crankbrothers. Het Californische merk biedt met zijn pedalen en gereedschappen een breed scala aan mogelijkheden voor je fiets.

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

33 zoekresultaten

Succesvolle MTB wedstrijden: stijlvolle en compacte MTB technologieën van Crankbrothers
De specialist voor bike parts uit de mountainbikewereld heet Crankbrothers. Bij MTB fans en professionals is de Californische firma bekend vanwege zijn voorliefde en expertise wat betreft technologie en design. De consequente doorontwikkeling van afzonderlijke wielersportcomponenten en de optimalisering van de complete techniek hoort bij de basisbeginselen van het bedrijf. Met de focus op MTB-pedalen, wielsets, componenten, compacte gereedschaptools enz. overtuigt de fabrikant veeleisende en gepassioneerde mountainbikers. Bij downhill en cross country hebben de coureurs onderdelen nodig die stabiel, veilig en betrouwbaar zijn.

Succesvolle MTB wedstrijden, Crankbrothers levert klikpedalen voor een betere krachtoverdracht
Een Crankbrothers pedaal moet net als de coureur voor 100% functioneren en betrouwbaar zijn. Hoe succesvol een MTB wedstrijd voor een coureur verloopt, is onder andere afhankelijk van de kwaliteit, opbouw, verwerking, afmetingen, technologie en het gewicht van de pedalen. Een bekend pedaal op de markt is het Crankbrothers pedaal dat zich wat functie betreft heel klassiek oriënteert op een klikpedaal. Omdat bij MTB evenementen en op mountainbike trails elke meter gevaarlijk is en elke move moet kloppen, komt het aan op de kwaliteit van de mountainbikepedalen.

Accessoires voor mountainbikes van Crankbrothers – functionele en compacte minitools
Minitools zijn de praktische oplossing voor alle reparaties en pechgevallen die onderweg op kunnen treden. Minitools bieden alle noodzakelijke gereedschappen om de meest voorkomende reparaties aan een fiets, waar nodig ook onderweg, uit te kunnen voeren. Ook de Crankbrothers minitools dragen ertoe bij dat je snel de passende reparatieoplossing paraat hebt – daarbij staan je de uiteenlopendste variaties en oplossing ter beschikking.