Cyclon

Onderhoudt en reinigt jouw fiets

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

18 zoekresultaten

Het juist onderhouden van de fiets wordt door veel wielersporters vaak onderschat. Cyclon Bike Care uit Nederland staat amateur en professionele renners met een groot assortiment aan producten voor alle onderdelen van de fiets ter zijde en zorgt op die manier voor een lang en gelukkig leven met de fiets. Een regelmatige reiniging en regelmatig onderhoud van de fiets is erg belangrijk.
 
Voor de verschillende aspecten die racefiets- en mountainbikeonderhoud met zich meebrengen, biedt Cyclon jou met specifiek hierop afgestemde onderhoudsartikelen altijd het passende middel. Het samenspel tussen fietsreiniger, ontvetter, kettingsmeermiddel, remvloeistof, montagevet, siliconen olie, politoer en beschermende spray geeft jouw fiets niet alleen een rustigere loop en maakt hem betrouwbaarder, maar zorgt uiteindelijk ook voor meer plezier tijdens het fietsen en het bewegen. De Cylcon Bionet fietsreiniger is niet alleen biologisch afbreekbaar, maar ook eenvoudig in het gebruik. Hij verwijdert betrouwbaar olie, vet en wasmiddel. De ondergrond – kunststof, rubber, lak of carbon – wordt daarbij niet aangetast. Het smeermiddel voor het onderhoud van de ketting wordt gekenmerkt door de hoge kruipende, smerende en hechtende werking. De ketting wordt zo niet alleen tegen corrosie beschermd, maar loopt ook langdurig soepeler.

Cyclon Bike Care biedt jou alle middelen die voor een professioneel en veeleisend onderhoud nodig zijn. Zelfs in het geval van een ondichte binnenband laat Cyclon je niet in de steek want met het bandenreparatiemiddel Repair Gel dicht je de band in een handomdraai weer af.

Bovendien heeft Cyclon Bike Care een op E-bikes gespecialiseerde onderhoudsserie in het assortiment. Om het onderhoud nog eenvoudiger te maken, biedt Cyclon kant en klare sets aan voor de meest gangbare klusjes tijdens e-bikeonderhoud.