Cyclus

gereedschap voor de hobby sleutelaars tot professionele uitrusting voor de werkplaats!

Fietsaccessoires

Wielersport met Cyclus – clevere hulp bij de fietsmontage
De firma voor fietsgereedschap Cyclus ontwikkelt gereedschap voor de wielersport dat is bedoeld voor de professionele werkplaats.  Ook hobbysleutelaars maken dankbaar gebruik van de hoogwaardige gereedschappen. De firma Cyclus produceert de gereedschappen van hoogwaardige materialen in Europa en onderwerpt de producten regelmatig aan een kwaliteitscontrole.  Na een lange ontwikkeling neemt de firma Cyclus tegenwoordig een leidende plaats in op het gebied van modern fietsgereedschap en stelt wielersporters optimaal in staat hun fietsen te onderhouden.

Wielersport met Cyclus – hoogwaardig fietsgereedschap voor diverse doelen
Het omvangrijke assortiment van Cyclus reikt van solide montagestandaards tot specialistische gereedschappen.  De eisen aan een hoogwaardige fiets hebben hoge eisen aan fietsgereedschap tot gevolg.  Hier weet de firma indruk te maken met slimme oplossing en is de techniek in de wielersport ter dienste met functionele diensten zoals freesgereedschap voor schijfremadapters. Door deze adapter zitten lagers langdurig op hun plaats.  Cyclus staat op deze manier aan de kant van de vakkundige fietsmontage.

Fietsgereedschappen van Cyclus – vertrouwen stelt verplichtingen
Om de vakkundige bediening te demonstreren, heeft Cyclus Tools voor enkele gereedschappen op internet filmpjes ter beschikking gesteld.