Cycology

Fietskleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

33 zoekresultaten

Het Australische merk Cycology Clothing is in 2011 opgericht. De passie voor de wielersport is de aanleiding om hoogwaardige jerseys en t-shirts met trendy designs, kleuren en patronen te produceren. Bij dit buitengewone merk staat alles in het teken van de wielersport.

Cycology – ontstaan uit de passie voor de wielersport
De drijvende, creatieve kracht achter Cycology is een designer die naar eigen zeggen liever sporter was geweest, maar vanwege ontbrekend talent beter uit is met een klassieke job. Elke vrije minuut zit hij in het zadel. Duizenden kilometers op de fiets, talrijke trainingsrondes met andere atleten en wedstrijden inspireren hem telkens weer unieke designs te ontwerpen die in de Cycology producten tot leven gewekt worden.

Cycology - T-shirts, jerseys, bikeshirts enz.
In de ROSE webshop vind je de bekende Cycology kleding – van klassieke T-shirts tot hoogwaardige jerseys voor dames en heren. De geweldige designs van het Australische merk inspireren wielerfans hun passie voor de fiets en de sport vol trots uit te dragen. De Cycology kleding weet vooral met hoogwaardige materialen, een prettig draaggevoel en een hoge dosis style te overtuigen.