•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

deuter
Rugzakken en fietstassen zo divers als de wielersport

In Gersthofen bij Augsburg ontwikkelt de firma Deuter Sport GmbH & Co fietstassen en rugzakken die universeel inzetbaar zijn. Van gezellige fietstochten tot en met alpen cross, voor elke wielersporter zijn er betrouwbare fietsrugzakken en andere bike accessoires. De rugzakken en tassen van de firma Deuter zijn in de wielersport breed inzetbaar.

Fietstassen van Deuter – fietsaccessoires met een blauwwitte geschiedenis!
De firma Deuter heeft haar bedrijfsnaam te danken aan oprichter Hans Deuter. In 1898 begon hij met de productie van tassen. De productie van fietsaccessoires begon natuurlijk niet met de tegenwoordig gangbare en bekende fietstassen, rugzakken en andere tassen voor de wielersport, maar met een geschiedenis uit de goede oude tijd. Hans Deuter was met zijn firma leverancier van de koninklijk Beierse post en produceerde posttassen en – zakken. Nog voor de uitbraak van de Eerste Wereldoorlog, produceerde de firma Deuter in toenemende mate soldatenrugzakken en –reistassen en legertenten. Bij een Himalaya expeditie in de jaren ’30 van de 20e eeuw werden rugzakken van Hans Deuter gebruikt.

Fietsaccessoires van Deuter – dameswielersport op alle vlakken
In 1989 richtte Deuter een afzonderlijke tak voor reisbagage en rugzakken op. Sinds 2000 staat Deuter aan de top wat betreft de productie van tassen, fietstassen, fietsrugzakken, heuptassen, speciale fietstassen, smartphonetassen en andere accessoires voor gebruik tijdens wielersport, alpinesporten, transalp en andere sporttakken. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de firma bereikte Deuter in 2000 met de SL lijn. Door speciaal aan de vrouwelijke anatomie aangepaste rugzakken profiteert ook de dameswielersport van de lange geschiedenis van de firma.

WE HEBBEN JOUW TOESTEMMING NODIG OM DE SERVICE-AANBOD VAN YOUTUBE TE KUNNEN LADEN!

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om video's weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de video te kunnen bekijken.

TRANS ALPINE

Sportlief slank, modern en veelzijdig inzetbaar: de deuter Allrounder rugzak met een heleboel plaats voor helm en uitrusting. De doordachte indeling met talrijke vakken biedt op elk moment een optimaal overzicht over de inhoud. Dankzij de Auto-Compress heupvinnen en de ademende schouderpads overtuigt deze fietsrugzak met een compacte pasvorm en een heleboel draagcomfort.