DT SWISS

Engineering Performance – sinds 1994

DT SWISS – sinds 1994

Of het nu gaat om wielen, naven, spaken, velgen of Suspension Parts.
We ontwerpen, vinden uit, ontwikkelen en herdefiniëren elke dag. We streven er elke dag naar om ons technisch leiderschap te behouden. We doen altijd ons best om producten te ontwikkelen die nieuwe maatstaven zetten. We ondersteunen fietsers om hun doelen te bereiken. Elke dag, sinds 1994, draait alles om ENGINEERING PERFORMANCE.
04-Bild-Text-Element-1

ERVARING EN VAKMANSCHAP

Elk wiel van DT Swiss is handgemaakt. Het concept van handmatige productie is niet alleen een garantie voor een stabiel en duurzaam wiel. De productie van een hoogwaardige wielset vereist kennis en vooral ervaring.

Naar onze wielen
06-Bild-Text-Element-2

COMPETITIVE EDGE

We streven naar ultieme performance tijdens het fietsen. Daarom ontwikkelen we producten die nieuwe normen stellen en het beslissende concurrentievoordeel bieden. Ons uitgangspunt is om de technologische grenzen te blijven verleggen.

Naar onze producten
08-Bild-Text-Element-3

DE RATCHET TECHNOLOGIE

Naast het legendarische geluid van DT Swiss achternaven, is het tandwiel ook verantwoordelijk voor de gewaardeerde betrouwbaarheid van het freewheel naafsysteem. Vergeleken met de freehubsystemen met ratels biedt het ratelsysteem een superieure betrouwbaarheid van de passing dankzij een groter lageroppervlak. De krachten kunnen gelijkmatig over grotere oppervlakken worden verdeeld en er worden kleinere piekbelastingen bereikt. Het resultaat is een grotere betrouwbaarheid en een langere levensduur, zodat fietsers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is.

Naar onze naven & spaken