Dynamic

Betrouwbare onderhoudsmiddelen voor onderhoud en verzorging van de fiets

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Dynamic is een fabrikant die een groot assortiment heeft aan handige, bruikbare en absoluut noodzakelijke artikelen voor het onderhoud aan de fiets. Alleen als de fietsketting regelmatig wordt gesmeerd, loopt hij tijdens het fietsen soepel. Als de remmen regelmatig worden gereinigd, kun je op een korte remweg vertrouwen.

De levensduur van een fiets is afhankelijk van veel factoren. In principe geldt dat fietsen goed moeten worden onderhouden. Bij dagelijks gebruik, sportief gebruik in de wedstrijd of op de MTB: met de producten van Dynamic rijd je snel tussen de favorieten. De levensduur wordt verlengd, als je je intensief bekommert om de verschillende onderdelen. Met de juiste onderhoudsproducten heb je een goede basis voor jarenlang plezier op de fiets. 

Bij het intensieve fietsonderhoud staat Dynamic vooraan
Natuurlijk is het uiterst belangrijk alle onderdelen van de fiets regelmatig te onderhouden en te reinigen. Voor alle onderhoudswerkzaamheden aan een mountainbike, racefiets of city bike heeft de firma Dynamic de passende producten in het assortiment. De eisen aan het juiste onderhoud van de verschillende onderdelen zijn hoog. Dergelijke producten moeten goede smerende eigenschappen hebben zodat de parts goed functioneren en in beweging blijven. Dynamic fietsreinigers zijn zo ontwikkeld dat ze zowel water als vuil afwijzen. Bij kettingsprays van Dynamic moeten natuurlijk de kruipeigenschappen kloppen, alleen zo komt de vloeistof op de juiste plaats. Dynamic producten worden intensief getest op hun effectiviteit.

Olie, vet en vuil verwijderen met Dynamic onderhoudsproducten
De producten van Dynamic zie je daar, waar een fiets gepoetst, onderhouden en gereinigd wordt. Voor de verschillende componenten van een fiets is er een groot assortiment aan artikelen. Er zijn producten voor de reiniging en het onderhoud van de ketting en kettingbladen. Na de reiniging kan de ketting dan met kettingsmering klaar voor gebruik worden gemaakt. Remreinigers zijn er zodat de remmen tijdens dagelijks gebruik en in noodgevallen goed functioneren. Het droogt snel en weekt resten los. Olie, vet en vuil worden met de Dynamic reinigers en onderhoudsmiddelen eenvoudig en probleemloos verwijderd.