Easton

wielerproducten ontwikkeld met top wielrenners

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

1 zoekresultaten

Easton is een fabrikant van fietsonderdelen die ontwikkeld en geproduceerd worden met hoge eisen aan kwaliteit, stabiliteit, performance en belastbaarheid. De onderneming is in de branche van professionele wielersporters bekend vanwege constante nieuwe ontwikkelingen. Om elk moment en op alle ondergronden te kunnen presteren, concentreert de firma uit Amerika zich op de verwerking van producten van aluminium en carbon. Easton komt tegemoet aan de hoge eisen van professionals en vervult ook de verwachtingen van veeleisende hobbyrenners. De firma heeft als aanbieder van wielerproducten van licht aluminium en uiterst stabiel carbon in de wielerwereld naam gemaakt. Wielen en zadelpennen van Easton brengen wielrenners over de gehele wereld naar hun doel.

Easton: de specialist voor wielen en fietscomponenten
Voor het gebruik in de professionele wielersport scène heeft de Amerikaanse firma verschillende wielen van hoge kwaliteit ontwikkeld. Easton heeft achter- en voorwielen in het assortiment. Voor de perfecte performance zijn de verschillende modellen ontwikkeld in nauwe samenwerking met top wielersporters. Jarenlang onderzoek en jarenlange ontwikkeling maken de firma Easton tot een aanbieder waarmee wielrenners goede resultaten behalen. Bij Easton zijn de omvang van het wiel, velgmateriaal, velgdiepte, velgbreedte, remflank en natuurlijk ook het gewicht van het wiel zo geregeld dat je ook op hard asfalt bij elke omwenteling een optimaal resultaat kunt behalen. De Easton zadelpennen zijn wat betreft lengte, offset, materiaal (carbon) en afmontage echte kwaliteitsproducten.

Speciaal: carbon wiel van Easton
Easton stelt uiterst hoge eisen aan zijn producten. Om perfecte resultaten voor veeleisende wielrenners te behalen, maakt de firma van een bijzondere techniek gebruik: 100% handwerk. De eisen waar bij elke nieuwe test aan moet worden voldaan zijn dus hoog. Centraal bij het handwerk van Easton staan wielen van carbon die wat betreft houdbaarheid en slagvaardigheid aan hoge standaards moeten voldoen om tijdens wedstrijden ingezet kunnen worden. Easton gebruikt de akoestiekmethode om goede producten aan te kunnen bieden. Een lange houdbaarheid is een belangrijk criterium voor de wielen van Easton.