Elite

Elite - bidonhouders, bidons en hometrainers – goed uitgerust voor je training

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

41 zoekresultaten

Fietsaccessoires van Elite – veelzijdig productaanbod voor de wielersport
De firma Elite produceert al meer dan 30 jaar technologische, praktische accessoires voor de fiets. Het veelzijdige assortiment van Elite omvat naast hometrainers, rollentrainers en bidonhouders met de daarbij passende bidons ook dakdragers van hoogwaardige materialen.

Elite rollen- en hometrainers – gesimuleerde tochten om thuis te trainen
De ideeën van Elite die bijdragen aan verbeterde prestaties op de fiets ontstaan door de intensieve samenwerking met professionele en amateur wielrenners. De Elite rollen- en hometrainers zijn daarbij geliefde producten die wielerprofs en –fans thuis gebruiken voor hun training. In de regel worden de eigen fietsen in de constructie van de trainingsrol van Elite gefixeerd. Via de PC kunnen virtuele straten, wegen, circuits of bospaden worden gesimuleerd – met dvd’s die met actie zijn gevuld kun je de training zo realistisch mogelijk vormgeven..

Thermosflessen van Elite: koude en warme dranken in een optimale drinktemperatuur
Ook als producent van wieleraccessoires die bidons en drinksystemen in zijn assortiment aanbiedt, heeft Elite naam gemaakt. Naast Elite bidons met een groot drinkvolume voor koude dranken heeft de fabrikant een variant voor warme dranken in het aanbod. De wielersportthermosfles is uitgerust met isolatie en een dubbele wand voor een hoger isolerend vermogen. Elite drinksystemen worden bij veel wedstrijden en op talrijke parcours gebruikt. Deze bidons met een groot drinkvolume kenmerken zich door hun grote formaat. Als fabrikant van wielersportaccessoires heeft Elite ook bidonhouders en aerodynamische drinksystemen in het assortiment.