•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

ergotec
Comfort bij het fietsen

Correcte houding op de fiets: ergotec fietscomponenten
In 1918 werd de firma ergotec in Wickede, Noordrijn-Westfalen, opgericht. Sinds 1998 wordt de groeiende firma door Willi Humpert in de vierde generatie geleid. Daarbij concentreert de firma zich al sinds het begin op de ontwikkeling en productie van fietsonderdelen zoals sturen, stuurpennen en handvatten. In de loop van de geschiedenis is het bedrijf tot een belangrijke partner in de bike industrie uitgegroeid. Vooral als leverancier van fietsonderdelen heeft Humpert naam gemaakt.

ergotec fietsonderdelen zorgen voor meer comfort
ergotec biedt functionele onderdelen zoals pedalen, handvatten, stuurpennen en zadelpennen. De ergotec producten worden door hun ergonomie en bijzondere comfort gekenmerkt. Zo beschikken de ergotec fietshandvatten bijv. over stroeve, rubberen en gestructureerde oppervlakten die de handen grip op het stuur geven. Het juiste handvat kan bepalend zijn voor het comfort op de fiets. Maar ook de aard, hoogte en vorm van het stuur spelen een belangrijke rol. De stuursystemen van ergotec zijn erop gericht dat je met een goede houding op de fiets onderweg bent. Om goed op je fiets te zitten, biedt ergotec verschillende producten aan: sturen, die in de ATB- en MTB-wereld worden ingezet, trekkingsturen, multifunctionele sturen, opzetsturen, houders voor fietscomputers en lampen en vervangende armkussens.

Ergonomische sturen om correct te fietsen
Correct fietsen is het motto van ergotec. Om aan deze eis te voldoen moeten veel afzonderlijke factoren kloppen. Naast de houding komt het aan op de rijstijl, de zadelpositie, de stuurpositie en het stuur. Het veelzijdige ergotec assortiment wordt afgerond door verschillende stuurpen modellen, en stuurklemmen. De hoek, het gewicht en het materiaal zijn bij de producten van ergotec gericht op correct fietsen. Bij deze fabrikant klopt de wisselwerking tussen wetenschappelijke resultaten, productkwaliteit en comfort bij het fietsen.