EUFAB

Fietsen veilig stallen

Fietsonderdelen

EUFAB is een gerenommeerd en geëtableerd bedrijf dat producten voor het transport van fietsen en bijpassende accessoires maakt. Artikelen van EUFAB vind je bij ons in de productcategorie Fietsstandaards/-houders en Losse standaards/houders.
EUFAB maakt bijvoorbeeld wandhouders voor fietsen of een speciale houder voor fietsdragers die op de trekhaak worden gemonteerd. De artikelen zijn zo ontworpen dat de fietsen binnen een handomdraai op te bergen zijn en weer startklaar gemaakt kunnen worden.

Fietswandhouders van EUFAB
Wandhouders bieden de mogelijkheid de eigen fiets eenvoudig en plaatsbesparend in de garage, de carport of de kelder te stallen. Bijzonder aan de fietswandhouders van EUFAB zijn de robuustheid en hun eenvoud in gebruik. Bovendien zijn ze geschikt voor allerlei soorten fietsen. Door de speciale constructiewijze bieden de wandhouders de fiets stabiele houvast.

Wandhouders voor fietsdragers
EUFAB maakt ook wandhouders voor fietsdragers die ze ook plaatsbesparend opgehangen kunnen worden. Ook deze wandhouder is robuust en eenvoudig te monteren.