FALKE

functionele sportkleding

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

37 zoekresultaten

FALKE functioneel ondergoed en sportkleding
Falke is een firma die hoogwaardige en moderne sportkleding en –accessoires produceert, in 1895 werd opgericht en al vier generaties lang door de familie Falke wordt geleid. Naast sokken en kousen voor dames, heren en kinderen, ontwikkelt en produceert de firma ook functionele sportsokken en sportkleding. Voor deze productsegmenten worden voornamelijk materialen gebruikt die zijn aangepast aan de hoge eisen die de betreffende sporttak stelt. Wie zou vermoeden dat de oprichter van Falke dakbedekker was? Tegenwoordig is Falke een internationaal actieve mode- en lifestyle onderneming die haar technologische knowhow ook met succes inzet voor de uitgebreide bike- en runningcollectie.

Naadloos op pad met functioneel ondergoed van Falke
Een ideale pasvorm zonder storende naden van het functionele ondergoed is als eerste laag van de wielerkleding belangrijk. Functioneel ondergoed van Falke is daarom volledig naadloos en verhoogt het draagcomfort bovendien door voorgevormde lichaamszones. Als opvallende hoogtepunt is het functionele ondergoed van Falke gedeeltelijk uitgerust met de Bodymapping technologie. Het lichaam wordt daarbij onderverdeeld in verschillende zones die verschillende eisen stellen aan temperatuurregulering. De verschillende delen van het kledingstuk worden op verschillende manieren gewoven. De juiste stof op de juiste plaats – dientengevolge is ook het ademend vermogen en de vochtafvoer van het functionele ondergoed van Falke buitengewoon goed.

Wielersport met FALKE – ondergoed voor op de fiets met een indrukwekkende functionaliteit
Het doel van Falke is om sport- en ook fietskleding te produceren die recht doet aan de persoonlijke eisen van de sporters. Functionaliteit en draagcomfort zijn daarbij belangrijk, want als bestanddeel van de sportuitrusting horen bijv. hoogwaardige sokken tot de factoren die voor het succes bepalend zijn. De sokken van Falke beschikken over een naar de anatomie gevormde vorm. De speciaal ontwikkelde rechter en linker voorkant van de sok zijn eveneens kenmerken van de FALKE sokken. De ergonomische voeringszones in de sportsokken werken dempend op de voet en ook de goede drukverdeling werkt ondersteunend. Door de combinatie van deze moderne en comfortabele kledingstukken heeft Falke zich tot een bekende naam in de sportkledingbranche ontwikkeld.