Fibertec

Wat voor zeiler en outdoorfan Guido Augustiniak in 2003 als klein project begon, ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een firma die tegenwoordig wereldwijd effectieve, innovatieve en milieuvriendelijke onderhoudsproducten voor textiel en leer levert. Made in Germany.

Duurzaamheid – uit liefde voor outdoor-sport
Als gepassioneerde outdoorsporter is het voor de ontwikkelaars van Fibertec belangrijk op het behoud van de natuur en de natuurlijk grondstoffen te letten. Ze willen hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Van begin af aan heeft het bedrijf met verschillende leveranciers samen gewerkt om van zeer milieuvriendelijke en effectieve grondstoffen gebruik te kunnen maken. Alle producten, flessen, sluitingen en etiketten worden in Duitsland gemaakt – twee sprays worden in Nederland gevuld.

Effectieve onderhoudsproducten voor textiel en leder made in Germany
Met hoge eisen aan kwaliteit, effectiviteit en milieuvriendelijkheid heeft Fibertec ook buiten Duitsland naam gemaakt. Het bedrijf ontwikkelt zich verder en verbetert producten en verpakkingen met oog op effectiviteit en duurzaamheid. De flessen worden gemaakt van plastic dat voor 100 % van plantaardige deeltjes is gemaakt. Ook het aanbod aan navulverpakkingen reduceert het geproduceerde verpakkingsmateriaal.

Fibertec – impregneersprays en wasmiddelen voor functionele kleding
Het assortiment van Fibertec omvat een groot aantal verschillende wasmiddelen en impregneersprays voor functionele kleding en schoenen. In de ROSE webshop vind je een omvangrijk aanbod aan Fibertex producten – overtuig jezelf!