Formula

De specialist voor fietsremmen

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

13 zoekresultaten

De firma Formula is een specialist voor de productie van fietsremmen. De firma heeft zich gespecialiseerd op de tweewielersport en dan vooral op wielen voor de onderdelen freeriden, outdoor en mountainbiken.

Van Formula zijn er schijfremadapters, remschijven en extra accessoires voor schijfremmen. Als het over een korte en betrouwbare remweg gaat, vertrouwen fietsers telkens weer op de fabrikant uit Italië. De constante nieuwe ontwikkelingen van de technologie en materialen zijn reden waarom fietsers van alle aarding telkens weer voor de kwaliteit remmen uit Italië kiezen.

 
Veilig onderweg op de fiets met schijfremmen van Formula
Dat de remmen van Formula zo goed functioneren en fietsers op het gewenste ogenblik tot stilstand brengen is ook en vooral een vraag van de kwaliteit. Reden daarvoor zijn materialen van hoog niveau. Daarbij is een hoge remkracht ook verbonden met een groot gevoel van veiligheid. Vanwege de ervaring en de juiste keuze voor grondstoffen voor de schijfremmen, vertrouwen wielerprofs, mountainbike rijders, BMX’ers en downhill renners en alle andere andere fietsers op de high tech onderdelen van Formula.