FOX

doordachte fiets- en vrijetijdskleding

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

77 zoekresultaten

Het assortiment van FOX Sportswear kleding biedt een omvangrijk aanbod aan kleding, helmen en protectoren voor fietsers uit alle richtingen. Fox komt aan de hoge eisen van alle fietsers tegemoet, van mountainbikekleding tot wielerkleding voor vrijetijdsporters. Met klassiek en modern gesneden wielerkleding, zoals bikeshirts, functionele jacks, bikeshorts en sweatshirts brengt FOX comfortabele en sneldrogende materialen op de markt die zorgen voor een ontspannend lichaamsklimaat. De moderne functionele materialen garanderen een hoog ademend vermogen en zorgen voor een uitgebalanceerd vochttransport.

Wielersport met FOX – wielerkleding voor op de weg en op het terrein
Fox antwoordt op de hoge belastingen in de wielersport met een hoge belastbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit van de gebruikte materialen. De wielerkleding van FOX is resistent tegen extreme belastingen tijdens het fietsen en beschikt over versterkingen op de plekken waar wielerkleding het sterkst aan belastingen is blootgesteld.

Protectoren van FOX voor de wielersport – beschermende kleding tijdens MTB wedstrijden
Bovendien vinden bikers bij kledingfabrikant FOX het antwoord op de vraag naar wielerkleding die bescherming biedt tegen vallen en blessures. De beschermende kleding van FOX biedt door het gebruik van protectoren bij MTB wedstrijden of activiteiten op de fiets optimale bescherming. De wielersportprotectoren van FOX zijn door een speciale schaal aan de betreffende lichaamszones aangepast en werken schokabsorberend. De materialen met ademend vermogen bieden met hun flexibele instelmogelijkheden en ergonomisch gerijpte vormen niet alleen voldoende bescherming in de wielersport, maar de biker ook de nodige bewegingsvrijheid.

FOX helmen – jouw betrouwbare bescherming op het terrein
De helmen van FOX vallen niet alleen optisch direct op. Naast de kleurrijke FOX style overtuigen de bike- en dirthelmen van FOX bijv. door dieper getrokken flanken die bij een val bescherming bieden en comfortabele kinbanden. Ventilatieopeningen voor veel ventilatie en ademend vermogen en comfortabele, wasbare hoofdpads ronden de veilige helmen van Fox af.