GripGrab

Ride All Year: laat je passie los.

Fietsen in alle weersomstandigheden

GripGrab wil levens verrijken door te fietsen. GripGrab streeft naar een toekomst waarin alle fietsers hun volledige potentieel op de fiets kunnen bereiken. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt GripGrab de Essentials voor alle weersomstandigheden.
04 Bild Text Element 1 png

Nieuwe herfst-winter fietskleding

de kracht van functionaliteit

Met de lancering van de fietskleding versterkt GripGrab zijn positie als merk: We worden allemaal aangemoedigd om van elk seizoen te profiteren en in alle weersomstandigheden te rijden. GripGrab's Scandinavische erfgoed en DNA worden niet alleen weerspiegeld in elk product dat beschikbaar is voor fietsers, maar ook in het feit dat GripGrab-fans zich niet inhouden als ze gaan fietsen in weer en wind.

GripGrab fietskleding bekijken
06 Bild Text Element 2 png

Rijd de winter door met de beste handschoenen van GripGrab

Bekroonde fietshandschoenen

De GripGrab winterhandschoenen zijn ontworpen om je het hele jaar door comfortabel te laten fietsen, in alle weersomstandigheden. Met deze winterhandschoenen zet GripGrab zijn missie voort om de wereld beter te maken met zijn merk en producten. We gebruiken gerecyclede materialen zonder in te leveren op kwaliteit en rijcomfort. De Ride Windproof Deep Winter Lobster Gloves hebben een innovatief ontwerp met geoptimaliseerde scheiding tussen de vingers voor warme vingers en maximale controle over het fietsstuur en de schakel-/remhendels.

Ontdek Gripgrab Handschoenen
GripGrab content image retsuche jpg

Coole voeten

Eyecatching en functionele fietssokken

Fietssokken zijn het hele jaar door onmisbaar. Lichtgewicht zomerfietssokken voeren zweet van je huid af zodat je langer droog, fris en comfortabel blijft. Overwin moeilijke beklimmingen, zelfs in de verzengende hitte, en maak kilometers onder de hete zomerzon in de wetenschap dat je er goed uitziet en je geweldig voelt. In de vroege ochtend, of op koelere dagen, houden warmere sokken - zoals GripGrab's Merino Blend serie - je tenen warm als de kou toeneemt en de vroege ochtendritten koel en fris zijn.

Bekijk GripGrab sokken
07 Bild Text Element 4 png

Houd je voeten droog

Bescherm je schoenen tegen regen en spatwater

Laat het weer je fietstochten niet verpesten. Blijf droog en comfortabel op natte wegen met GripGrab's assortiment overschoenen. Met zoveel opties om uit te kiezen, vind je altijd de perfecte overschoen voor jouw rijstijl en de huidige weersomstandigheden. De schoenhoezen variëren van lichtgewicht, waterdichte modellen tot geïsoleerde versies voor koelere tochten. Of je nu een wielrenner of een stadsfietser bent, GripGrab heeft een overschoen die is afgestemd op jouw behoeften.

Ontdek GripGrab overschoenen