GripGrab

Ride All Year: laat je passie los.

Laat je fietspassie ontketenen.

Omarm "Ride All Year" met GripGrab's premium uitrusting. Overwin elk weertype en verbeter je prestaties met onze innovatieve oplossingen, ontwikkeld voor fietsliefhebbers zoals jij.
04 Bild Text Element 1 png

Never Lose Your Grip

Bekroonde fietshandschoenen

Comfort en controle zijn essentieel voor je prestaties en plezier tijdens elke rit, of je nu snel racet of onbekende wegen verkent. De bekroonde handschoenen van GripGrab bieden comfort en controle voor elke rijstijl. De InsideGrip-technologie - een siliconenpatroon aan de binnenzijde van de handschoenen - zorgt ervoor dat je zelfs bij natte omstandigheden nooit grip verliest. De DoctorGel-padding zorgt voor comfort, zelfs op slechte wegen en trails. Ten slotte zorgen hoogwaardige ademende stoffen en synthetische suède handpalmen ervoor dat je handenschoenen kunnen ademen en hun grip behouden. Blijf deze zomer comfortabel en onder controle.

Shop GripGrab handschoenen
05 Bild Text Element 2 png

Geen brandende voeten

Stijlvolle en functionele fietssokken

Fietssokken zijn het hele jaar door essentieel. Lichtgewicht zomerfietssokken van GripGrab voeren zweet weg van je huid om je droger, frisser en comfortabeler te houden tijdens het fietsen. Neem die steile klimmetjes en leg kilometers af onder de hete zomerzon met het vertrouwen dat je er geweldig uitziet en je geweldig voelt. Wanneer de herfst aanbreekt, houden de warmere sokken - zoals de Merino Blend-serie van GripGrab - je tenen warm terwijl de temperatuur daalt en de vroege ochtendritten koel en fris zijn.

Shop GripGrab sokken
06 Bild Text Element 3 png

Match met de omstandigheden

Baselayers voor alle weersomstandigheden

Temperatuurregulatie is essentieel voor positieve fietservaringen - kies de juiste baselayer van GripGrab voor de omstandigheden. Bij het fietsen in de lente en zomer maakt de keuze van de juiste baselayer een groot verschil hoe comfortabel je jezelf voelt. GripGrab biedt een scala aan baselayers die ontworpen zijn om te fietsen bij elke temperatuur, inclusief ultralichte modellen voor warm weer en isolerende opties voor koudere dagen. Blijf comfortabel en gefocust op je rit, ongeacht het weer!

Shop GripGrab Zweethemden
07 Bild Text Element 4 png

Houd je voeten droog

Bescherm je schoenen tegen regen en opspattend wegdek

Laat het weer je fietsplannen niet verpesten. Blijf droog en comfortabel op natte wegen met de lijn fietsoverschoenen van GripGrab. Met een diversiteit aan opties beschikbaar, kun je de perfecte overschoen kiezen die past bij jouw rijstijl en de weersomstandigheden waarmee je te maken hebt. De overschoenen variëren van lichtgewicht waterdichte modellen tot geïsoleerde opties voor koudere ritten. Of je nu een wielrenner/mountainbiker/gravellaar of fiets voor woon-werk, GripGrab heeft een overschoen die aan jouw behoeften voldoet.

Shop GripGrab overschoenen