GripGrab

hoogwaardige functionele kleding, getest in het ruwe Deense weer

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

62 zoekresultaten

Voor wie gepassioneerd met de wielersport bezig is, vormen ook weersomstandigheden waarbij normale burgers al lang met een kop chocolademelk op de bank zitten geen belemmering. Martin, Kristian en Bjørn Krøyer, de oprichters van Gripgrab, kunnen er over meepraten. Vooral Kristian Krøyer, rond 2000 een van de top-10 mountainbikers van Denemarken, leverde met zijn praktijkervaring een bepalende bijdrage aan de ontwikkeling van de eerste GripGrab fietshandschoenen.

De kleine onderneming van de drie broeders ontwikkelde zich al snel tot een firma met fans over de hele wereld die vertrouwen op de Deense producten. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs – dat is het motto van GripGrab, de Deense producent van functionele kleding voor atleten die zich niets wijs laten maken.

Inmiddels is het assortiment van GripGrab zeer uitvoerig en biedt het hardlopers en fietsers volwassen kleding met veel comfort. Voor fietsers is er een uitgebreid aanbod aan lange en korte handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen op de racefiets of mountainbike, en winterhandschoenen voor tijdens de training op het ijs en in de sneeuw. Bij het assortiment horen verder overschoenen, sokken, helmmutsen en arm- en beenstukken voor ambitieuze amateur en prof sporters. Slimme producten, of je nu op de racefiets zit of op de mountainbike.

Bij de ontwikkeling van de Gripgrab producten speelt de wisselwerking met klanten en atleten een bepalende rol. Sporters uit de hele wereld testen de kleding en dragen door hun feedback bij aan de verbetering van producten voor wielrenners, mountainbikers en alle andere fietsers.

Wat de training of wedstrijd ook voor je in petto heeft – GripGrab is er om je warm en droog te houden. Plezier in het sporten zonder je over het materiaal zorgen te hoeven maken – dat is de filosofie van GRIPGRAB.