GripGrab

Ontketen je passie

Ontketen je passie

Ervaar ‘Ride All Year’ met de premium producten van GripGrab Doorsta alle weersomstandigheden en ondersteun je lichaam met onze innovatieve oplossingen. Ontwikkeld door fietsers voor fietsers zoals jij.
04 Bild Text Element 1  gripgrab jpg

Nieuwe zomerfietskleding

Een feest van functionaliteit en stijl

GripGrab zomerfietskleding is zorgvuldig ontworpen om je fietservaring te verbeteren en biedt een reeks geavanceerde functies die zowel de functionaliteit als de stijl verhogen. GripGrab staat bekend om het combineren van technische precisie met fietsplezier. Zomerse fietskleding is een feest van positieve momenten op de fiets. Of je nu uitdagende beklimmingen bedwingt, geniet van een ontspannen ritje met vrienden of geniet van de schoonheid van het landschap om je heen, de zomerse fietskleding van GripGrab is ontworpen om elk aspect van je rit te verbeteren.

Ontdek GripGrab fietskleding
05 Bild Text Element 2 gripgrab jpg

Nieuwe handschoenen met korte vingers

Tot in de perfectie ontwikkeld

De nieuwe GripGrab handschoenen zijn gemaakt aan de hand van de modernste technologieën en zijn veel meer dan alleen een accessoire, ze zijn onmisbaar voor fietsers die niets anders willen dan het beste. De nieuwe serie handschoenen met korte vingers zet de traditie van GripGrab-precisie voort waarop fietsers vertrouwen. De handschoenen zijn tot in de perfectie ontwikkeld en stralen een zorgvuldig ontwerp, comfort, duurzaamheid en grip uit. Combineert en zorgt ervoor dat je de ultieme verbinding ervaart tussen hand en stuur. De GripGrab handschoenen met korte vingers zijn niet zomaar een product, ze symboliseren de toewijding die GripGrab heeft in het verbeteren van jouw fietservaring. Je handen verdienen niets minder dan het beste en dat is precies wat de GripGrab handschoenserie biedt.

Ontdek Gripgrab Handschoenen
06 Bild Text Element 3  gripgrab jpg

Baselayers voor de zomer

Baselayer voor alle weersomstandigheden

Het zomerondergoed van GripGrab is ontworpen om ongelooflijk licht en ademend te zijn en voelt aan als een tweede huid. Voor maximaal comfort tijdens je fietstocht. Precisie en performance gaan hand in hand bij het regelen van je temperatuur voor optimale sportactiviteiten. GripGrab zomerbasics herdefiniëren je fietservaring. Omdat comfort je prioriteit is, doen deze baselayers je kilometer na kilometer hun werk.

Ontdek de GripGrab ondershirts
07 Bild Text Element 4 gripgrab jpg

Zomersokken

De ontwikkeling van comfort

GripGrab zomersokken zijn met precisie en oog voor detail geproduceerd en bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en comfort. De ademende, vochtafvoerende stof houdt je voeten koel en droog en zorgt voor comfort tijdens je ritten. De naadloze constructie en het anatomische ontwerp zorgen voor een goede pasvorm die wrijving minimaliseert en je algehele rijervaring verbetert. GripGrab sokken zijn ontstaan uit de niet aflatende zoektocht naar perfectie en zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van fietsers te voldoen. Vandaag de dag zijn ze het toppunt van uitmuntendheid.

Ontdek de GripGrab sokken