Hanseline

Fietsverzorging als gesmeerd

Fietsaccessoires

Met Hanseline zal je machine zoeven - en dat kun je letterlijk nemen. Gessert & Sohn werd opgericht in 1947 en produceert smeermiddelen en onderhoudsproducten voor delicate naaimachines, snelle auto's en krachtige tweewielers - met andere woorden, voor alles wat snel beweegt.

Het Hanseline productassortiment voor fietsen is bijzonder uitgebreid - en niet alleen om piepende of slechtlopende fietsonderdelen nieuw leven in te blazen. Het portfolio van het familiebedrijf uit Hilden omvat echter niet alleen titaniumvet, MTB-olie en kettingwas, maar ook steeds meer verzorgingsproducten voor ononderbroken geluk op twee wielen.

Alles wat zo mooi rijdt, heeft ook goed onderhoud nodig en Hanseline biedt je veel mogelijkheden om je fiets te onderhouden. Chain Wax is bijvoorbeeld verkrijgbaar voor het onderhoud van fietskettingen, terwijl HLP 10 hydraulische olie de verende vork en schokdemper van je fiets nieuw leven inblaast. Siliconenspray geeft je fiets een nieuwe glans na zware ritten en het beproefde talkpoeder ondersteunt de verzorging van rubber bij het verwisselen van banden.

Voor je motor is de smeer- en onderhoudsbehandeling met Hanseline producten als een freestyle behandeling - en het houdt de prestaties van alle onderdelen op peil zonder je portemonnee te overbelasten. Op deze manier zal je machine zonder problemen door blijven zoeven...