ISM

hoogwaardige fietszadels met een ergonomische vorm

Alle ISM fietszadels

Het idee ontstond op de fiets
De uitvinder van de ISM fietszadels bracht veel uren door in het zadel. De wielrenner en zwemmer uit Tampa (Florida) dacht in 1997 na een oncomfortabele tocht erover eindelijk zadels op de markt te brengen die beter aan de anatomie van de renner waren aangepast en pijn en een slaperig gevoel tegengaan.

Minder druk door een op de anatomie aangepast vorm
Optisch zie je het verschil tussen gebruikelijke zadels en de ISM zadels meteen. De in de VS ontwikkelde en geproduceerde zadels beschikken over een speciale vorm voor een nog betere pasvorm. Zoals elke renner weet is het zadel uiteindelijk de centrale verbinding tussen fiets en renner. Met het verkeerde zadel kunnen rugpijn, verspanningen en drukpunten versterkt worden. De specifieke vorm van de ISM fietszadels met de opvallende uitsparing valt op door een hoge ergonomie en reduceert zo de druk op de zenuwbanen.

Hoogwaardige zadels ook in actie tijdens Ironman en de Olympische Spelen
Het hoge comfort en de flexibiliteit van de ISM fietszadels spreken voor zich. Mannen en vrouwen profiteren van de anatomische aanpassingen en kunnen zowel in de race- als mountainbikesport genieten van het extra comfort. De prettige gelzadels zie je ook bij de profs.