iXS

Hoogwaardige protectoren, helmen & meer

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

13 zoekresultaten

De Zwiters van iXS concentreren zich met hun motorsportervaring ook op de ontwikkeling van functionele bekleding en veiligheidsuitrusting voor mountainbikers.
Wat meer dan 100 jaar geleden begon met een kleine fietsenzaak– en zich in de jaren ’60 op grote schaal in de motorbranche doorontwikkelde – is tegenwoordig een specialistische in-house-manufacture voor moderne MTB uitrusting. High-tech materialen, voortgeschreden technologieën en de kennis van wereldberoemde athleten, zoals downhill broer en zus Rachel en Gee Atherthon, maken iXS tot een van de leidende fabrikanten van veiligheidsuitrusting voor op de motor en mountainbike.
 
Betrouwbaarheid en draagcomfort – jouw veiligheidsuitrusting voor de mountainbike
Bij iXS profiteert men bij de ontwikkeling van MTB protectoren voor het gebruik tijdens freeride, downhill, dirt of slopestyle van de teamervaring. De innovatieve protectoren zijn van een stootabsorberend EVA schuimstof en een NockOut voering voor de impactabsorptie. 
In ruw terrein zijn de risicovolle lichaamszones zo adequaat beschermd tegen kneuzingen en schaafwonden. De toepassing van de speciaal ontwikkelde VentMesh netstructuur biedt veel draagcomfort en een hoog ademend vermogen.
De probleemloze en eenvoudige bevestiging van de protectoren maakt het plaatje compleet. Jarenlange ervaring en een oog voor detail verbinden bij de verschillende protectoren een hoge bescherming met veel comfort. Van fullfacehelm tot elleboogprotector: iXS zorgt ervoor dat in geval van nood alles daar zit, waar het jou tegen blessures beschermt.

Turn your Protection into style – kleding voor trail-riders
De decennialange ervaring wat betreft veiligheidsuitrusting wordt bij iXS natuurlijk gecombineerd met een fraai design. 
De protectoren, jerseys, shirts en shorts kunnen met hun heldere kleuren en sijlvolle lijnen voor de dag komen. De ademende en luchtige bikejerseys van antibaterieel, functioneel materiaal tonen aan, dat functionele bekleding niet saai hoeft te zijn.