Jagwire

Fietsremproducten met een hoge kwaliteitsstandaard

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

5 zoekresultaten

Jagwire is een Amerikaanse fabrikant van remaansluitingsets en remleidingen met een hoge kwaliteitsstandaard. De hoge eisen die de firma stelt aan veiligheid en duurzaamheid van de afzonderlijke onderdelen, motiveren de medewerkers innovaties te ontwikkelen die wereldwijd in verschillende types fietsen toegepast worden. Op het gebied van remproducten is Jagwire tegenwoordig marktleider. Het praktische bewijs van dit succes is de ISO-certificatie. Klanten die Jagwire remparts gebruiken, kennen de houdbaarheid en betrouwbaarheid van deze onderdelen. Nationale en internationale fietsmerken werken samen met Jagwire en gebruiken Jagwire accessoires en remsets.

Remleidingen en accessoires van Jagwire – fietsonderdelen van hoge kwaliteit
Jagwire produceert ook remleidingen die bij fietsen met schijfremmen gebruikt worden, uitgerust met teflon liners. Het kevlar materiaal zorgt ervoor dat de leidingen sterker zijn, zodat ze ook voor de meeste schijfremmen gebruikt kunnen worden. Jagwire remleidingen zijn in veel gevallen compatibel waardoor ze zeer gevraagd zijn. De Amerikaanse firma produceert bovendien aansluitingsets die samen met de remleiding gebruikt kunnen worden. De leidingen kunnen ingekort worden en de doorsnede is zo vastgelegd dat ze met de Jagwire aansluitingssets compatibel zijn. In deze sets is elk product van hoge kwaliteit.

Fietsgereedschap van Jagwire – Veiligheid tijdens elke tocht op de fiets
Bij de montage zijn aanpassingen aan de kabels vanzelfsprekend, hier kun je Jagwire gereedschap voor gebruiken. Jagwire Cable Adjuster bieden de mogelijkheid de derailleurs onderweg snel en eenvoudig aan te passen. Door het gebruikte aluminium zijn de onderdelen robuust en lang houdbaar. De sets zijn er in verschillende uitvoeringen, de keuze voor een set is afhankelijk van de schijfremmen. Het juiste, betrouwbare remvermogen is zeer belangrijk voor de veiligheid tijdens elke tocht.